Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Nemá někdo manuál v češtině pro práci s aplikací Wifi File Transfer Pro?

Pro kopírování souborů z NB do tabletů s Androidem, u kterých byla poškozena micro USB zásuvka, používám ke kopírování potřebných souborů z NB výše uvedený Wifi File manager, instalovaný z Googl Playe do tabletu. Nabíjení jsem vyřešil pomocí aplikace jiného konektoru. Výměna originálního micro USB se mi, vzhledem k nemožnosti (nebo mé neschopnosti) napájení nové zásuvky USB micro do tišťáku, nepovedla.
Ale pro komunikaci s NB jsem zjistil, že jde provádět, poměrně snadno a jednoduše, pomocí výše uvedené aplikace. Tato aplikace je ale v angličtině a tu já dostatečně nezvládám. A tak jsem zatím jsem nepřišel na to, jak nasměrovat (zvolit) složku, při spojení NB a tabletu, kam by měl být kopírovaný soubor v tabletu uložen.
Nyní se mi vždy vše ukládá do složky „Download“. A potřeboval bych „směrovat“ soubory hudby do složky hudba, fota do fota, knihy do knihovny a.t.d.
Nemá někdo zkušenost s touto aplikací, případně jednoduchý návod k ní? Případně jak pak v Androidu sobory přesunout, tam kam bych potřeboval. Toho se týká má předchozí otázka. Děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2467 dny Sledovat Nahlásit



Otázka ještě nemá žádnou odpověď.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek