Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chrome - vyhledávání pomocí google v kontextové nabídce

Hoj,

často jsem používal fci vyhledávání přes kontextovou nabídku, tedy čtu nějaký text, zaujme mne nějaké slovo nebo věta, tu označím, kliknu na ni pravým tlačítkem myši a vybral jsem vyhledat pomocí google. Nemusel jsem tedy ten text překopírovávat do adresního řádku, který u chromu slouží taky jako vyhledávací.

Nějakou dobu mi to tuhle funkci už ale nenabízí, nevíte čím to je a jestli to řeší nějaký addon?

Předmět Autor Datum
Dobrý den. S Chromem mám bohužel jiné problémy, často dám něco do vyhledávání (napriklad zive.cz), v…
Jan Kola- 03.06.2014 11:51
Jan Kola-
Je fakt, že někdy chrome načítá jen bílou stránku, pak stačí zavřít list a web vyhledat a otevřít zn… poslední
Redsnake 03.06.2014 11:53
Redsnake

Dobrý den.
S Chromem mám bohužel jiné problémy, často dám něco do vyhledávání (napriklad zive.cz), vyhodí to jako stránku do adresního řádku, ale nic dál se neděje, stránka se nenačte. Po nekolikerém pokusu to pak šlape, dělá mi to cca 2 dny, nevím, jestli to nesouvisí.
Ale funkce kterou popisujete vy mi funguje normálně. Mám trochu za to, že se jim to hádá s vyhledáváním pomocí hlasu, ale to je jen má domněnka. Ale dělá mi to jen na některých pc, jinde se zdá že to šlape dobře. Vše aktualizované. Asi jsem moc nepomohl, ale jen pro info.

Je fakt, že někdy chrome načítá jen bílou stránku, pak stačí zavřít list a web vyhledat a otevřít znovu. Taky se mi to děje posledních několik dní, žádné změny jsem nedělal, takže nevím čím to je. Vyhledávání chvíli funguje, pak zas ne. Zkusím vysledovat co se liší, čím je to způsobeno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru