Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nemůžu se dostat přes úvodní stránku webu (souhlas se vstupem)

Zdar,
v posledních několika dnech se nemůžu dostat na stránku www.zvraceny.cz - při vstupu je nutno odkliknout souhlas s pravidly ke vstupu, poté lze prohlížet obsah. Bohužel na mým PC to odkliknout nejde, resp. kliknout jde, ale načte se znovu úvodní stránka s odsouhlasením. Dělají to oba dva prohlížeče, co mám doma (Opera 12.17 a IE11).
Problém bude někde na mým PC, protože z notebooku, který je připojen na stejný router, to funguje.
Vymazal jsem cache i cookies obou prohlížečů, ze zoufalství jsem dokonce stáhnul a použil Superantispyware (bez bordelu), bohužel žádný efekt.

Nějaký další nápady, co by to mohlo způsobovat?
Díky za rady.

Edit:
Nevím, jestli by to mohlo mít s tím souvislost, ale v poslední době mi nějak nedrží přihlášení na webech, třeba i zde na poradně. Dřív jsem byl přihlášen furt, jak z PC, tak z mobilu, posledních pár týdnů se musím snad každej den přihlásit. Jelikož to dělá i na mobilu (přes wifi doma), tak soudím, že je na vině ISP, ačkoliv to vypadá, že IP mám furt stejnou.

Předmět Autor Datum
Ad edit, neměla by mít vliv myslím IP adresa, je to záležitost sušenek.
Redsnake 31.05.2014 21:23
Redsnake
Sušenky jsou mi jasný, ale nechápu, co Opera blbne, mám nastaveno nemazat cookies a stejně mě to odh…
Prasak 31.05.2014 21:38
Prasak
Máš v sušenkách sušenku s názvem: cc_overeni_vstupu; Obsah: 1; Doména: .zvraceny.cz; Cesta: /? Já kd…
ERASER 31.05.2014 21:38
ERASER
Sušenky jsem pro jistotu vymazal všechny. Divný je, že to blbe i na IE, sušenky má přece každej proh… poslední
Prasak 31.05.2014 21:45
Prasak

Máš v sušenkách sušenku s názvem: cc_overeni_vstupu; Obsah: 1; Doména: .zvraceny.cz; Cesta: /? Já když tuto sušenku vymažu, tak se mě to znova ptá na vstup. Máš povoleno ukládání sušenek? A jaké máš datum na PC?

Sušenky jsem pro jistotu vymazal všechny. Divný je, že to blbe i na IE, sušenky má přece každej prohlížeč zvlášť. Ukládání sušenek je samozřejmě povoleno. Datum - no jo, je to vono! Nevím proč, měl jsem tam 1.7.2014, tedy o měsíc a den dopředu. Nevšimnul jsem si toho, protože když je blbě nastaveno datum, tak obvykle je špatně i rok. Že to mám jen o měsíc, tak to jsem si nevšimnul. Ale jak se to mohlo posunout, když na změnu je třeba heslo, tak to nechápu. Každopádně díky, taková hovadina a samotnýho mě nenapadla. Holt už magořím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru