Avatar uživatele
Kajuss Noime

Nemůžu se vyčůrat

Zdravím, mám takový problém, že od rána mám pořád pocit, že se mi chce strašně čůrat, ale nejde to. Chvilku jsem měla i křece v podbříšku, ale po Algifenových kapkách přestaly. Vím, že by se s tím mělo jít k doktorovi, ale nejdřív bych ráda věděla, jestli tady s tím máte někdo nějaké zkušenosti apod. Díky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, Kerberus, Syd, chudst, hanny 2 před 4554 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

Zkušeností s močákem mám moře.
Momentálně jsem po operaci ( byl jsem v pondělí). Mám za sebou 7 operací, 16 cystoskopií a mnoho zkušeností se zánětem močáku.

To co popisujete je zánět močáku jako brno ( při nejmenším). Algifenem to přikrejete a jenom se to zhorší. Je to velmi nebezpečné neboť se vám zánět ( pokud nebude léčen) přenese na horní močové cesty doé ledvin !!!

V takovémto případě je nutná ( zejména při zástavě močení) okamžitá návštěva urologické pohotovosti. kte vám uleví a okamžitě nasatí silná antibiotika.
Doplňuji:
Co to tady pořád melete. Paní píše že má zástavu močení. V takovém případě se nedá čekat na bylinky !! Navíc jsou v takovém případě slabé a nepomohou.

Zavolejte si na rychlou pomoc oni vám poradí co máte dělat.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
kropitko

Tady si počtete, pár zkušeností ostatních uživatelů,,,

http://www.od­povedi.cz/vyh­ledat?ie=UTF-8&cx=01759792­7737963345235%3Alv-gxwjxnxe&cof=­FORID%3A11&ci=­109&q=z%C3%A1n%C4%9Bt+mo­%C4%8Dov%C3%BDch+ces­t&sa=Vyhledat

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanny 2

A po tom,co křeče přestaly,to taky nejde?Máte asi nachlazený močový měchýř,možná počínající zánět.Zavolejte si na pohotovost,měli by Vám říct,co máte dělat!To není legrace,mohly by selhat ledviny!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Může to být zánětem močových cest. Doporučuji urologický čaj, obecně hodně tekutin, teplo a co nejdříve navštívit lékaře.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Sandy

Protože se mi tohle už už dvakrát stalo, myslím, že je to zánět močových cest. Člověk má pořád pocit, že musí na záchod a když tam je, tak se nic neděje. Poprvé jsem to nechávala skoro tři týdny být, dokud jsem neměla i nesnesitelné křeče do břicha a musela jsem být týden v nemocnici, podruhé (pár měsíců potom) jsem s tím k doktorovi běžela hned, dostala jsem antibiotika a za týden jsem byla zdravá.
Může to být i něco jiného, ale hned zítra bych běžela k doktorovi, ať máte klid. Do té doby zůstat pěkně v teple, pokud možno v posteli.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ella

taky se přikláním k zánětu močových cest, někde jste nejspíš nastydla nebo seděla na studeném či chodila bez ponožek po studené podlaze…

Pro příště: měla byste vynechat Algifenové kapky při pár píchnutích – jsou příliš silné – a zkusit si spíš dát horký zelený čaj, pokud nemáte doma onen urologický, zabalit se pořádně do peřiny či deky, lehnout si na bok, skrčit se a přitáhnout nohy k břichu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek