Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nenabíjící se baterie do notebooku

Dobrý den,
mám problém s baterií u svého notebooku Toshiba. Dnes u nás doma došlo na chvíli k výpadku elektřiny. Zrovna jsem měl zapnutý notebook a na něm spuštěnou hru, notebook se normálně přepnul na baterii a běžel dál. Ovšem po pár minutách se natvrdo vypnul (nepřešel do spánku) a už nešel zapnout. Po obnovení elektřiny jsem notebook zapnul, notebook indikoval že je baterie úplně vybitá a nabíjí se. Po nějaké době jsem si všiml že to stále ukazuje 0% nabito a nabíjí se (po pár hodinách). Zkusil jsem počítač vypnout, baterii opatrně vytáhnout a znova vložit dovnitř. Po připojení kabelu se rozsvítila indikace nabíjení baterie, ovšem když jsem kabel z notebooku znova vyndal a zapojil do něj, indikátor nabíjení už se nerozsvítil a od té doby už nesvítí a i při spuštění počítače to ve windows ukazuje že je baterie na 0% a nenábíjí se.
Myslíte, že je baterie nadobro zničena? Notebook i s baterií mám zhruba 3 roky a nevšiml jsem si příliš znatelného snížení výkonu (při koupení vydržel zhruba 2.5 hodiny s nabitou baterií a úsporným výkonem/filmem, nyní zhruba 1 hod 50 min). Dnes je taky doma i venku velké vedro, 30-35 stupnů a notebook jede skoro celý den, mohlo by to být způsobeno i tím horkem? Děkuju

Předmět Autor Datum
Kamarád hrál na notebooku od rána do večera bez ohledu na baterii, po roce dopadl úplně stejně. Bate… poslední
Potkan007 27.08.2011 23:31
Potkan007

Kamarád hrál na notebooku od rána do večera bez ohledu na baterii, po roce dopadl úplně stejně. Baterii vyhodil a používá notebook bez ní. Většina akumulátorů v noteboocích těžko nese vybíjení vysokým proudem při hraní. A notebookové baterky neodcházejí většinou postupně, ale skokem- jeden den vydrží 2 hodiny, druhej klidně nic.
Já na notebooku nehraju, na baterce nedělám nic náročného, ve škole natahuju klidně 10* za den prodlužovačku, když mám možnost se připojit do sítě. Skoro 3 roky a vydrží stále jako nová, uvidím, jak dlouho, letos půjde bohužel 2* v týdnu na dno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru