Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nenainstaloval se driver

Dobrý den, mam takový problém právě jsem si reinstaluj windowsi ( asi po 3 ) za celou dobu co mám PC a vždycky samozřejmě když se ocitnem poprvé na ploše tak máme smrsklou obrazovku no a musíme nainstalovat driver od monitoru aby jsme měli normální obraz, ale já jsem ho nainstaloval napsalo mi to že je nainstalovanej a furt to mam takový jako kdybych to nenainstaloval jinak do rozlišení se koukám a maximální rozlišení mám 1152x864 a pokud vim tak vždycky když jsem to instaloval tak jsem to nainstaloval , resetl se PC a rázem to šlo, ale teď jsem to zkoušel i několikrát a prostě nic..
Zkoušel jsem i stáhnout z internetu driver, ale to je to samý taky nainstaluju a nic..

Tak bych byl velice rád za každou radu co mam vtýhle situaci dělat..
Jinak mam HP 2011x

Děkuji za pomoc.

Předmět Autor Datum
Instalovals ovladače chipsetu a grafiky?
karel 08.01.2013 21:57
karel
Je děkuju, já nejsem žádnej extra ajták na pc a vim jedině tak to že prostě všechny cdéčka co mam v… poslední
Rox 08.01.2013 22:08
Rox
tak pochopil jsem, ze mate LCD HP 2011x a nejake PC k tomu jako bonus Tak gratuluju :-):-) Vloži…
Alfonz.SPO 08.01.2013 21:58
Alfonz.SPO

Je děkuju, já nejsem žádnej extra ajták na pc a vim jedině tak to že prostě všechny cdéčka co mam v šupliku mam nainstalovat a jak tak koukám tak se mi tam někde zatoulala grafika, ale už jsem ji našel tak děkuju za pomoc...

můžete smazat.

tak pochopil jsem, ze mate LCD

HP 2011x

a nejake PC k tomu jako bonus

Tak gratuluju :-):-)

Vložit nový dotaz

V archivu poradny najdete řešení mnoha problémů a s velkou pravděpodobností i toho Vašeho. Doporučujeme před napsáním nového dotazu vyzkoušet nejprve hledání.

Pište výstižně předmět. Napište přesně, čeho se dotaz týká. Předměty typu "Pomozte plz" nebo "Dotaz" nejsou příliš vhodné, protože nic neříkají o vašem problému a těžko pak můžete očekávat včasnou odpověď.

Nezapomeňte specifikovat konfiguraci, jako např. operační systém nebo alespoň základní hardwarovou konfiguraci, na které se problém vyskytl (např. "Mám grafickou kartu ATI Sapphire Radeon 9250 128MB"). Pokud máte problém s konkrétním programem, nezapomeňte uvést jeho přesnou verzi (např. MS Office 2000 CZ, Firefox 1.5.0.2 apod.).

add

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru