Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nenalezení harddisku

Zdravim,prestal mi fungovat windows7 na pc,tak jsem si rekl ze si zalohuji data a nainstaluji si jej znovu,alespon budu mit vse pekne ciste.
Tak jsem vlozil disk s Windowsem 7 x86 Home Premium
Nacetl jsem jej pri spousteni pc ale jakmile jsem si mel vybrat kam jej chci nainstalovat tak mam toto okno prozdne,proste se mi tam nezobrazi zadny harddisk,tak jsem ten harddisk vyndal dal do jineho pc,zapnul a v tento pocitaci se na to podival,zacal se mi hlasit jako ''Nový Svazek'' a kdyz jej rozkliknu tak tam chybi veskere soubory windowsu,proste tam jakoby neni system,coz je velice divne,nikdo s tim pocitacem pry nic nedelal,jakmile prestal fungovat (ani se nespustilo nacitani windows jen pocitac zacal hlasit ze se nemuze spustit) tak mi ho prinesli.
No,tak dejme tomu ze tam neni windows,tak sem onen harddisk naformatoval a vlozil zpet do toho rozbiteho pc,znovu zkusil nainstalovat windows,ale porad mi to nezobrazi zadny pevny disk,jen mi to nabidne moznost,ze je mozne ze chybi ovldace ,ze mohu vlozit disk s ovladaci a nainstalovat je,ale nechapu kde mohu sehnat tyto ovladace ,pevny disk to je :
SeaGate Barracuda 7200.10 ( ST3320620AS )

PS:U toho rozbteho pc,kdyz vlezu do Biosu,tak tam jde nastavit bootovaci prioritu na ten harddisk,ktery se mi pri instalaci ale nezobrazuje! Takze to je zvlastni,bios jej vidi,ale instalace windowsu ne! :/

Předmět Autor Datum
Přesně ten samý problém mam teď já, je to dost divný
M4rty09 06.05.2011 14:24
M4rty09
nevidis ho preto, lebo instalacka windowsu nema podporu pre tvoj sata radic. Nastav si to v biose na…
shiro 06.05.2011 14:27
shiro
Zapni pc bez disku,zkontroluj v biosu,že neexistuje,pak komp vypni a zapoj disk.Tohle mi pomohlo při…
2233 06.05.2011 14:37
2233
Tak plany poplach :/ Zkusil jsem to jakkoli propojit jinymi kabely,v biosu je hdd detekovan,nastavil… poslední
ababckucku 06.05.2011 19:06
ababckucku

Tak plany poplach :/
Zkusil jsem to jakkoli propojit jinymi kabely,v biosu je hdd detekovan,nastavil jsem to na IDE ,spustil instalaci,porad nic nelze najit,jen mi to nabizi nainstalovani ovladace ktery umozni pristup na hdd,ale na internetu nemohu zadny ovladac najit.Pomohl by mi jeste nekde? :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru