Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nenastavitelný modem/router

Dobrý den.
Koupil jsem si nový adsl router TP-Link TD-W8961NB. Ikdyž v tomhle nijak neplavu, router nenastavuju každý den, tak jsem využil přiložené CD, které mě provedlo nastavením, bez problému, vše fungovalo.
Samozřejmě jsem nakoukl do webového rozhraní, kde bylo uplně vše špatně. VPI a VCI na jiných číslech, při změně to píše chybovou hlášku "ERROR: FAIL TO UPDATE! Duplicate to a VPI/VCI", typ připojení místo aby byl nastaven PPPoA/PPPoE, tak je na Bridge ... prostě možnosti, který nedávaj smysl a jsou uplně jinak než jsem je nastavoval. Pokud to u něčeho nevyhodilo chybovou hlášku, tak prostě internet přestal fungovat, nastavení zpět nepomohlo, jen restart do továrního nastavení ... dokonce mi to nedovolilo ani změnit časové pásmo.

Takhle jak to píšu mi to přijde celkem jednoznačně vadný router se kterým bych měl běžet hned na reklamaci... ale přesto se zeptám, zda problém nemůže být v něčem jiném, nějaké názory.

A pokud je to na reklamaci, kdyby měl někdo nějaké doporučení na jiný router, tak do 1500 ... tenhle mi přišel jako dobrá volba, ale mimo jiné jsem celkem zklamán i způsobem webového rozhraní (mimo to, že patrně nefunguje :-) )

Každopadně předem moc děkuju za jakékoliv názory, díky!

Předmět Autor Datum
bump :)
W4S3K 20.09.2013 09:58
W4S3K
Z popisu nie je jasne kedy nastal problem, pretoze pises, ze vsetko fungovalo a potom zrazu pises, z…
fleg 20.09.2013 10:22
fleg
obecně se nedoporučuje dělat "cosi" pomocí jakýchsi "instalačních" CD. poslední
touchwood 20.09.2013 15:01
touchwood

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru