Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Není spuštěna služba zvuku

Ahoj,

dnes jsem si na svém NTB (DELL D620) chtěl pustit hudbu, jenže jsem zjistil, že nemám k dispozici službu zvuku (ntb bez viru ani jiného dalšího problému, jen jsem posledních 5dní nevypínal ale dával do režimu hybernace, až včera jsem ho vypnul a dnes zapnul s tímto problémem). Zkoušel jsem ji proto v ovládacích panelech spustit jenže se mi pokaždé objevila hláška, že daná služba není povolena, nebo že není nainstalováno žádné zvukové zařízení, přitom v řadičích zvuku je zařízení High definition audio. Hledal jsem zde na foru podobný problém a našel zde (http://pc.poradna.net/q/view/615556-sluzba-zvuku-n eni-spustena), že by to mělo být zpusobeno vypnutou službou zvuk systému windows a službami, na kterých je závislá. zkoušel jsem proto tyto služby spustit, jenže u služby

- koncové vytváření služby windows audio

se mi to stále nedaří, pokaždé mi vyskakuje chybová hláška Chyba 193: 0xc1
- ještě jsem se díval dál, a zjistil, že by tato služba měla být závislá na programu svchost.exe - ten nemůžu nikde v pc najít. Dál už si opravdu nevím rady! Zkoušel jsem nainstalovat jiný zvukový ovladač, ale bezvýsledně. Nedokázal byste mi někdo prosím poradit?

Díky, O.

Předmět Autor Datum
Ja by som povedal ze nejaky vir tam mas. Skus v nudzaku scan cez superantispyware. svchost ti musi…
MM.. 31.05.2013 17:36
MM..
Zkoušel jsem nainstalovat jiný zvukový ovladač, ale bezvýsledně. to by si mohol trochu rozvinut ze… poslední
MM.. 31.05.2013 17:37
MM..

Ja by som povedal ze nejaky vir tam mas. Skus v nudzaku scan cez superantispyware.

svchost ti musi bezat aspon 10x v spravci procesov, keby si ho v PC nemal tak by toho nebezalo sakra vela. Ale mohol ti ho nakazit vir alebo nejaky antivirak sa hraje na doleziteho.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru