Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Není vidět čtečka karet.

Zdravím. Žádám o radu. Mám přední panel, kde je usb a čtečka karet, asitak 40 v jednom. Když spustím Windows 7 v nouzovém režimu, tak jsou tam čtyři diskové oddíly, ale když se normálně přihlásím, nejsou ve složce počítač vidět. Ve správci zařízení ale normálně nainstalované jsou a můžu je i spravovat. Zkoušel jsem je zakázat a pak povolit atd. V XPčku normálně všechno pracovalo a bylo vidět. Ovladače jsou podle správce aktuální. Tak nevím co s tím. Někde jsem četl článek, že podobný problém u někoho způsobil Daemon tools, jenomže to bylo anglicky a to mě je prd platný. Měl jsem ho nainstalovaný, už jsem ho odinstaloval a přeinstaloval i celý Windows 7. Když jsem se poprvé přihlásil k Windows a dal do mechaniky cd s ovladači, tak ve složce Počítač byli normálně vidět, ale pak jsem ho zavřel a znovu otevřel a už tam nic nebylo. Zkoušel jsem i to, že jsem tu čtečku vyndal ze základní desky, restartoval a znovu jí tam zapojil, nainstaloval a nic. Fakt už si nevím rady. Děkuju za každý podnět.

Předmět Autor Datum
A mas tam vlozenu nejaku kartu? Alebo co chces vidiet? V sprave diskov (pravy klik na tento pocitac…
MM.. 20.03.2010 03:32
MM..
Jsou to čtyři oddíly a všechny mají ve správci svá písmena. Ani když tam mám kartu, tak se neukáže.…
chrismisty 20.03.2010 04:02
chrismisty
A když ... jsou a... ale když ...nejsou ..... A W7 a v XP... jsou tam čtyři diskové oddíly a bylo vi…
Joseph 20.03.2010 08:43
Joseph
Podobne jako Joseph moc nechapu, co vlastne resis. Jako ze v pruzkumnikovi (ci co za certa pouzivas)…
mif 20.03.2010 09:02
mif
neviem aké máš možnosti to zistiť,ale pokial máš čítačku kariet s kontrolérom AlcorMicro AU6375,tak…
audax 20.03.2010 15:14
audax
Jo, já už jsem se rozhodl, že si koupím jinou, protože když tam dám kartu, tak mi nejdou i jiné věci… poslední
chrismisty 20.03.2010 23:29
chrismisty

Jsou to čtyři oddíly a všechny mají ve správci svá písmena. Ani když tam mám kartu, tak se neukáže. Přitom ve správci jsou normálně vidět, ale když otevřu cestu Start a Počítač, tak jsou tam všechny HDD, vypalovačka i FDD a když připojím Mp3ku, tak se taky ukáže a můžu jí i synchronizovat s Windows Media Playerem. Ale když vložím kartu do té čtečky, tak se ve správci ukáže, ale v Počítač vidět není.

A když ... jsou a... ale když ...nejsou .....
A W7 a v XP... jsou tam čtyři diskové oddíly a bylo videť ...

Neporozumie ani telepatické medium tvojmu nesúrodemu, bez logického sledu a súvisu, opisu.

Mnoho zdaru.

neviem aké máš možnosti to zistiť,ale pokial máš čítačku kariet s kontrolérom AlcorMicro AU6375,tak ju rovno vyhod a kúp nejakú normálnejšiu,tieto kontroléry majú velké problémy pod wxp sp3/vista/win7 a výrobca kontroléru žiadne "podporné" ovládače pre tieto systémy neposkytuje a čítačky s ním s mne neznámych dôvodov jednoducho pod novými verziami windows nepracujú korektne,resp.mnohé nefungujú vôbec a spôsobujú BSOD

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru