Avatar uživatele
Kepler

Nepřijdou vám některé módy srandovní?

Já vím, už jsem starší pardál, tudíž konzervativnější jedinec. Ale připadá vám normální, že po městě chodí „turisté“ s hliníkovými špejlemi (turistickými holemi), kdekdo má náušnici, nebo tetování (pokud možno všude a barevně). Taky piercing na nemožných místech vč. pysků, na rtech i v jazyku? Nebo to není jen srandovní a znamená to trapný úpadek? Mladí, ozvěte se taky a vysvětlete!

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? marci1, talka před 2954 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
led

Je to stádový efekt. Niekto niečo vymyslí, vytvorí sa okolo toho reklamná bublina. Veľakrát stačí, že mediálna hviezda si počas rannej „únavy“ pomýli spray na vlasy a výjde von s dvojfarebnými vlasmi. Toto všetko vzbudí záujem verejnosti a tá sa chytí všetkého čo robia, nosia, používajú slávní.
Nikto vás nenúti byť členom klanu, môžte sa „odtrhnúť“ a rebelsky zostať sám sebou na úrovni 20-tych rokov minulého storočia. Ale počítajte, že aj takto „originálny“ nemáte šancu dlho ostať, pretože ktosi to vyhlási za moderné, spustí reklamu, výrobu a opäť ste súčasťou davu.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Šidlo

ked si niečo pekné a originálne kúpim, do polroka to majú všetci.....je to móda?

turistické hole sú aspoň pokus o pohyb na čerstvom vzduchu.....te­tovanie je často hnusné a nevkusné,navyše nezdravé, narozdiel od piercingu sa nedá vybrať…najviac ma dostane, ak si niekto ťažko chorý dá vytetovať nejaké povzbudzujúce heslo.....face­palm

ale najväčšia a súčasne najhoršia sranda je, ak skoro všetci nosia niečo, čo nepristane takmer nikomu......to je potom ,,pohľad pre bohov"

úpadok by bola povinná uniforma ako v 1984, toto je ,,len" dekadencia

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

No, srandovní nto moc není, spíš šaškoidní. Na světě je už jenom hrstka normálních lidí a i to se stále zhoršuje!
Prosíím, neroďte!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek