Avatar uživatele
independent

Nepřipadá vám prohlížeč od seznamu agresivní?

furt na sebe upozorňuje že tam je, i když ho nepoužíváte, já ho odinstaloval jak z PC tak i z mobilu

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, aliendrone před 2313 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
aliendrone

Ani nevím, že nějaký Seznam browser existuje. :D :D :D
Kepler je PRVNÍ člověk, o kterém vím, že používá IE! A to browsím už od dob Netscape Navigatoru. :D :D :D

Ale nepřekvapuje mne sprostota Seznamu, venkoncem právě to byl důvod, proč jsem přestal používat sajty jako Slunečnice apod. >> debilní Seznam lištička. Raději si najedu na stránku výrobce.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Vojta24

tak pochopitelně, prohlížeč seznamu vznikl jen jako marketingový nástroj který má za úkol vnucovat vám všemožně služby seznamu.

Nechci to nijak kritizovat, ale je zjevné že jiný účel prohlížeč seznamu prostě nemá. Technicky není zajímavý o nic víc než třeba opera a řada dalších prohlížečů založených na jádru webkit. Díky reklamě si jej pár naivků sice nainstaluje ale v podstatě je to hloupost, mnohem rozumější je používat firefox, operu eventuálně chrome a nenechat si žádné webové služby skrze prohlížeč agresivně vnucovat.

Pokud jde ale o technickou úroveň je i tenhle marketingový paskvil stále mnohem lepší než zaostalý internet explorer a to říkám jako webový vývojář který bez přestání naráži na chyby a nedostatky tohoto ojedinělého zmetka, cokoliv jen ne IE … chápu že uživateli to tak připadat nemusí ale kod vsech stranek je doslova plny zbytečných berliček které teprve umožňují internet exploreru aby je vůbec dokázal zobrazit tak dobře jako všechny ostatní prohlížeče a stejně to perfektní nebude a především to bude velmi pomalé, IE je vůbec nejpomalejší interpreter moderního webu jaký si můžete pořídit, takže pokuze používáte IE tak směle do seznam prohlížeče, který běží na jádru BLINK (de fakto stejném jako Google Chrome a rozhodně řádově lepším než je trident internet exploreru) 🙂

Upravil/a: Vojta24

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Mně agresivní nepřipadá, jen upozorňuje na novou možnost. Já odjakživa používám IE, jsem s ním spokojen, tak proč bych měnil. Ze zvědavosti jsem vyzkoušel i jiné prohlížeče, ale stály za h… Nebo jsem snad nebyl ochotný měnit své osvědčené.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Nevím, jestli bych použila slovo agresivní, ale je fakt,
že se na Seznamu nabízí pořád. Občas i v e-mailu.

Zkusila jsem si ho ze zvědavosti nainstalovat, ale přišlo
mi, že skoro nic neumí, tak jsem ho zase odinstalovala.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek