Avatar uživatele
anonym

Nereagující displej na filtrační konvici?

Dobrý večer,
chci se zeptat, před měsícem jsem zakoupila filtrační konvici Marella XL. Když jsem chtěla shlédnout digitální ukazatel, tak se mi ukázalo 100% a dole vpravo začala blikat černá tečka (viz obrázek). Vyměnila jsem tedy filtr a doufala, že se ukazatel vzpamatuje, bohužel nic. I bez stlačení START se mi na displeji ukazuje stále plných 100% s blikající tečkou v pravém dolním rohu. Co je tedy špatně?
Děkuji za Vaše rady.

Doplneno. Behem mesicniho uzivani, jsem na displeji nic nemela. Az ve chvili, kdyz jsem stlacila Start, se mne ukazalo procento. Ted se mne to bude tedy ukazovat neustale?

Zajímavá 0 před 2287 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Dochy

Odpoveď byla označena jako užitečná

Že je to v pořádku a přestaň mačkat na to tlačítko.
Tlačítko slouží pouze k resetu časovače. Pak zobrazuje první týden plno (jako že je filtr OK), druhý týden 75%,… až za měsíc to klesne na nulu na znamení že máš vyměnit patronu. Pokud mačkáš to tlačítko, resetuješ časovač a ten zobrazuje pořád plný stav. Máš to popsaný i v návodu.

Jo. Prázdný ukazatel znamená, žes překročila 4 týdny doporučeného používání jedné patrony a že je vhodné patrony vyměnit. Po výměně musíš ukazatel ručně zresetovat tím tlačítkem. Pak ukazuje 100% a každý týden ubyde jeden dílek. Prázdno pak bude zas dokud neuděláš nový reset (to bys měla při výměně patrony)

Opravdu se doporučuje číst návody 😉 proto jsou u toho přibaleny 😉

Upravil/a: Dochy

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Odpovědi.cz Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Arne1

Selže-li vše, přečti si návod…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek