Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Netbook lenovo S10 - Nedobíjí se

Dobrý den
Mám problém s netbookem (Lenovo S10-2), přestala se dobíjet baterie, netbook mám něco přes rok takže mám nárok stále reklamovat, bohužel mám špatné tušení, že problém bude v baterii na kterou se již záruka nevztahuje. Došlo k tomu tak že jsem baterku vybil a potom už se nezačala dobíjet, přitom do té doby vydržela bez problému 4hodiny. Je možné, aby baterie takhle zničeho-nic odešla. Samozřejmě bych byl radši kdyby byl problém někde v netbooku v dobíjení, na lenovu mě bylo jasně řečeno, že sice na reklamaci mám nárok, ale pokud zjistí, že je problém v baterce budu muset koupit baterii novou (u nich a za jimi stanovenou cenu, nebo uhradit náklady za diagnostiku a doručení). Program Energy management ukazuje Power state-online, ale nabíjení je stále na 0%. Z adaptéru jede netbook naprosto normálně.
Další dotaz spočívá v tom, zda je možné baterii nějak zresetovat, kdysi jsem to řešil na jiném notebooku a myslím, že to šlo snad i nějak softwarově.

Děkuji všem za odpověď

Předmět Autor Datum
Ked bateriu uplne vybijes tak moze zdochnut, hlavne ak je vo vybitom stave dlhsie. Ci je mozne bater…
MM.. 26.09.2011 17:41
MM..
Děkuji za odpověď, sice mě moc nepotěšila, ale tak nějak sem s tím počítal. Takže podle vás se na 10…
mar3k 26.09.2011 18:43
mar3k
Na 99%. Ale treba to vyskusat, neda sa na to odpovedat bez vyskusania inej baterky (z podobneho note…
MM.. 27.09.2011 01:45
MM..
este ju skus na polhodinku vybrat z notebooku, aj nabijacku, potom strc baterku a potom nabijacku a…
MM.. 27.09.2011 01:49
MM..
Na reklamaci baterie, máš nárok stejně jako všechno ostatní v ČR, jen je rozdíl v životnosti baterie… poslední
Streims 11.10.2012 18:20
Streims

Ked bateriu uplne vybijes tak moze zdochnut, hlavne ak je vo vybitom stave dlhsie.
Ci je mozne baterku zresetovat, tvoju uz nie ptz je zdochnuty niektory clanok (ma 0V). Mozes ju skusit nechat nabijat dlhsie trebars cely den mozno sa este chyti, sanca ale velmi mala.

Děkuji za odpověď, sice mě moc nepotěšila, ale tak nějak sem s tím počítal. Takže podle vás se na 100%, nebo alespoň 90% jedná o chybu v baterii a ne v netbooku (třeba nějaká elektronika ??nevím??). Nerad bych koupil novou baterku a pak se divil, že to nejede i s ní.

Na reklamaci baterie, máš nárok stejně jako všechno ostatní v ČR, jen je rozdíl v životnosti baterie a její reklamační doby. Pokud baterie nefunguje vůbec, tak by ti ji měli opravit popř. vyměnit... Avšak zde v této zemi je celkem nemožné reklamovat baterii... pokud si nenecháš udělat znalecký posudek, ale to je zdlouhavá a nepříjemná možnost řešení takového problému... Může to být i softwarový problém u notebooku a netbooku značky Lenovo se takové problémy občas vyskytují, ale musím říct, že méně častěji než u ostatních značek.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru