Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Netlimiter restartuje WinXP

Po nainstalování Netlimitera 2.07 Pro se mi přerušilo připojení na internet. Po restartu se počítač po najetí do WinXP (resp. asi po pokusu o připojení k netu) restartuje, potom jsem ho odinstaloval a zas bez problémů. Setkal jste se někdo s tímto problémem?

Předmět Autor Datum
Já ne, neboť jsem si během vývoje řady 2 udělal ten závěr, že bude lepší zůstat u staré verze. Nechc…
anarchist 27.06.2006 21:21
anarchist
Ja mám skúsenosť, že ak niečo nevyužívam "naplno", tak stačí aj stará verzia, pokiaľ mi vyhovuje. Ta…
msx. 28.06.2006 16:18
msx.
Mi bohatě vyhovuje verze 1.3.
Fuente 28.06.2006 16:00
Fuente
Mne pre zmenu zacyklilo firewall a spúšťal sa dokola a keď vzniklo asi 40 inštancií, tak som na tvrd…
msx. 28.06.2006 16:14
msx.
nainstaloval jsem 1.29 a win v poho poslední
vlkus 28.11.2006 19:33
vlkus

Já ne, neboť jsem si během vývoje řady 2 udělal ten závěr, že bude lepší zůstat u staré verze. Nechci rozpoutávat flame, ale ne vždy je nové lepší. Takže doporučuji na dvojku raději zapomenout. Nemám v ni důvěru a navíc vím, že sežere mnohem více syst. prostředků. Zůstávám tak raději u osvědčené verze 1.2x. :beer:

Ja mám skúsenosť, že ak niečo nevyužívam "naplno", tak stačí aj stará verzia, pokiaľ mi vyhovuje. Takže takto u mňa "zakrpatieva" GetRight, TC, Winamp, Nero, NetLimiter a podobne. Keby mám za každú blbosť ťahať novú verziu, tak celé dni nerobím nič iné. Poznám nadšencov, čo si musia "ako prví" stiahnuť nového Nera a keď sa opýtam, že čo je v ňom nové, tak mu zamrzne úsmev na tvári a nevie mi povedať. Páči sa mi napr. TC, kde vždy nájdem súbor History.txt a hneď viem, čo je nové.

Mne pre zmenu zacyklilo firewall a spúšťal sa dokola a keď vzniklo asi 40 inštancií, tak som na tvrdo resetol. Zrejme je to v poriadku. NetLimiter sa asi snaží spúšťať ako prvý a pobil sa s firewallom.

Edit: U mňa sa jedná o verziu 1.3.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru