Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neuplna uplna zaloha / cobian Backup 9

Spsuti; som UPLNU zalohu servera cez tento soft rucne s vynechanim suborov CDX a kopirovat aj prazdne adresare. Robil to 5 hodin, ale zaloha nieje kompletna. Skoncil korektne, ale normalne v ZIP subore chybaju niektore adresare, a neviem, ci aj tie co tam su , su kompletne. Ako to nastavit, aby to spravilo komplet zalohu? Leboi ak sa nemozem spolahnut na to ze je to komplet, je to nanic.

Předmět Autor Datum
z cca 150000 suborov zazalohoval cca 3300 . . . bez akehokolvek chyboveho hlasenia. Taky soft je nao…
Truhlik 17.07.2008 13:56
Truhlik
Já nevím ale 150 000 souborů bych zipu ani raru nesvěřil to musí být potom ojebávka to aktualizovat…
MM_tank 18.07.2008 09:44
MM_tank
Tiež myslím, že Cobian Backup je k ničomu, pretože, ak sa nastaví záloha napr. na 6 hodín ráno a poč…
msx. 18.07.2008 10:20
msx.
zle si si pozrel nastavenia: Run missed backups: If checked, every time you start the user interfac… poslední
mkmt 18.07.2008 11:35
mkmt

Já nevím ale 150 000 souborů bych zipu ani raru nesvěřil to musí být potom ojebávka to aktualizovat případně z tama tahat tři soubory.

Pokud nepotřebuješ archív doporučuji DirSync www.archersoft.com který si jediný s tím množstvím v pohodě poradí ( i přes síť) a díky tomu že můžeš dělat kopii 1:1 je aktualizace rychlá. Případně zálohování do archívu bych řešil přes ntbackup či nějaké jeho nástavby.

Tiež myslím, že Cobian Backup je k ničomu, pretože, ak sa nastaví záloha napr. na 6 hodín ráno a počítač sa zapne 6:05, tak zálohu nevykoná. Chýba v ňom možnosť zálohovania aj po prešvihnutí času, ak záloha z daného času neexistuje. Mal som nastavenú zálohu na 15:00 a keďže som robil na 4 smeny, tak som často počítač nemal v danom čase zapnutý. Stalo sa, že aj týždeň v tom čase nebol zapnutý a zálohu to nespravilo. V tej dobe som len program testoval. Chcel som ho začať riadne používať. V testoch sa mi neosvedčil a teda som ho používať nezačal a už ho ani neinštalujem do počítača.. Rád by som vedel o freeware, ktoré dokáže toto isté, čo on, s tým, že vykoná zálohu aj vtedy, ak prešvihne zálohovací čas.

zle si si pozrel nastavenia:

Run missed backups: If checked, every time you start the user interface, it will check if some scheduled backups could not be executed for any reason (computer off, etc) and a dialog will show up asking the user to backup those tasks now. The task in question must have as minimum one previous executed backup for this function to work. Only the tasks with a Daily, Weekly, Monthly or Yearly schedule will be analyzed.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru