Předmět Autor Datum
CTRL+ALT+DEL - správce úloh soubor/nová úloha explorer ----- Naběhne to?
kmochna 20.08.2008 20:39
kmochna
Nejde, nereaguje.
Zoro 20.08.2008 21:08
Zoro
zkus se ještě přihlásit jako administrator nebo jiný uživatel. to že nedojde ke spuštění celé poslo… poslední
lední brtník 21.08.2008 00:18
lední brtník

zkus se ještě přihlásit jako administrator nebo jiný uživatel.

to že nedojde ke spuštění celé posloupnosti služeb, automaticky startujících programů, skriptů - takže proces spouštění zamrzne a k otevření profilu uživatele vůbec nedoje - to se v domácích podmínkách snad nestává (našim firemním it celkem běžně, ale to je jiné kafe). nicméně ta kontrola explorerem je užitečná (a zabírá i u mě).

když to nezabralo, je poškozen profil (registr) uživatele, pravděpodobně po pádu sw nebo jiném nekorektním ukončení předchozího přihlášení.

pokud neexistuje jiný účet v pc než tento jediný zhroucený "administrator", lze leda z instalačního cd windows provést opravnou přeinstalaci - a pak hned bych provedl úplnou kontrolu disku na korektní uložení dat; z jiného pc by to na tom disku šlo provést ještě před přeinstalací.
v xp home je buď účet administrator dostupný v nouzovém režimu (něco mi říká že ne), nebo je skrytý a je potřeba jej odblokovat.

životnost a funkce windows záleží na stavu jejich registrů. windows si je však občas zničí. to není jejich vada ale vlastnost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru