Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neustálé pády Shockwave Flash pluginu

Zdravím,mám takový problém že mi celkem často (třeba i 3x za půl hodiny) vypíše Firefox že spadl Shockwave plugin nebo je zaneprázdněn a zda chci počkat nebo ukončit. Pokud počkám,tak se neděje nic dokud to nevypíše znovu a když dám ukončit tak spadne komplet Flash player. Kdyby se mi to stalo jednou denně tak bych to neřešil ale děje se to neustále co jsem třeba na youtube,zkoušel jsem vypnout hardwarovou akceleraci jak v prohlížeči tak ve flashi ale bohužel nepomohlo. Předem děkuji za jakékoliv rady.

Předmět Autor Datum
Vyzkoušet jiný prohlížeč, pokud to jde. Jsi jistý, že jsi změnu akcelerace udělal (přes sledování CP…
mnua.al 23.12.2013 21:40
mnua.al
No doufal jsem že by to šlo nějak jinak než změnou prohlížeče,ale tak přejít na chrom/operu by bylo…
Ma4zu6 23.12.2013 21:45
Ma4zu6
Pro jistotu poradím se podívat na velikost dostupné video RAM při přehrávání i celkové. (I když při…
mnua.al 23.12.2013 21:59
mnua.al
Tak pravděpodobně jsem to vyřešil,trošku jsem ještě pohledal po netu a v about:config jsem se podíva… poslední
Ma4zu6 24.12.2013 11:34
Ma4zu6

Vyzkoušet jiný prohlížeč, pokud to jde. Jsi jistý, že jsi změnu akcelerace udělal (přes sledování CPU load nebo Right click -> Stats for nerds na youtube)

No doufal jsem že by to šlo nějak jinak než změnou prohlížeče,ale tak přejít na chrom/operu by bylo to nejmenší. U statistik se mi vypisuje software video decoding místo accelerated video decoding takže předpokládám že je vypnuta. Ale díky za radu,počkám zda se neozve někdo další kdo by věděl a kdyžtak přejdu.

Pro jistotu poradím se podívat na velikost dostupné video RAM při přehrávání i celkové. (I když při softwarovém dekodování to je jedno). V jakém OS se to děje.

Případně méně komfortní je video stahovat do /tmp a ihned ho začít přehrávat v přehrávači. O jakou verzi Flashe jde? A architektura PC/OS/flash 32bit/nebo64?

Tak pravděpodobně jsem to vyřešil,trošku jsem ještě pohledal po netu a v about:config jsem se podíval zda je zapnut plugin container,který zapnutý nebyl takže jsem ho zapnul a zatím bez problémů,tak snad už nadobro. Každopádně díky za pomoc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru