Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nevratné seknutí stránky internetu a zablokování ikon na ploše

Zdravím.Mám prosbu.Zasekává se mi plocha,potažmo internet.Zkrátka se zničeho nic stránka internetu sekne a jediné na co reaguje je,že se dá hodit dolů na lištu a tam se pořád dokola načítá.Jinak ta stránka nejde vypnout,nedá se vrátit na předchozí stránku,prostě nic,kromě toho odkliknutí na spodní lištu.Navíc se tím automaticky zablokujou ikonky na ploše,takže se na ně dá sice ukázat šipkou,ale nedá se nic otevřít.Internet,programy,koš,nic.Funguje akorát spodní lišta a nabídka start.Nebo samozřejmě restart notebooku,po kterém vše zase funguje jak má,ale je to docela otravný,navíc mě docela zajímá,v čem je problém.Nemůže s tím souviset stupidní vyhledávač Ask,kterej se mi sám nějak nainstaloval a nejde se ho absolutně nijak zbavit?Nebo to,že kromě internet exploreru na kterém ten všivák Ask je mám nainstalovaný i Firefox?Díky za případnou radu.

Předmět Autor Datum
Projeď PC Antivirem.
Gepetak 11.11.2013 19:30
Gepetak
OK,zkusím to.Díky.:-)
MUNRO 11.11.2013 19:59
MUNRO
"sám nějak nainstaloval", Nechal bych pc odborníkovi.
mnua.al 11.11.2013 19:59
mnua.al
Je to přesně tak-"sám nějak nainstaloval".Jinak to prostě říct nejde.Musel se samoinstalovat přes ně…
MUNRO 11.11.2013 20:05
MUNRO
Ano ask sa instaluje s inym programo, ked uzivatel nepozera co odklikava. Staci ti napr. vypnut pris…
MM.. 11.11.2013 20:16
MM..
Riskni do adresního řádku vložit "about:config", odsouhlasit varování a do řádku hledat vložit hleda…
forjira 11.11.2013 20:24
forjira
Díky všem,vyzkouším co se dá:-)
MUNRO 11.11.2013 20:58
MUNRO
Co máš za myš? Mě toto dělá Razer Synapse 2.0. Když odpojím kabel z myši a zapojím ho do docku. Pomá… poslední
Rainy 11.11.2013 23:05
Rainy

Je to přesně tak-"sám nějak nainstaloval".Jinak to prostě říct nejde.Musel se samoinstalovat přes nějaký jiný program,který jsem instaloval.Četl jsem v diskusích,že Ask je nehorázný parazit,který se schovává v jiném programu a vetře se do systému.Nechápu jak,ale mám ho tam aniž bych tušil proč.Nejsem žádný pc inženýr,ale ani úplný blbec,ale zkoušel jsem všechno možné,jak ho dostat zpryč,ale nechce se pustit.Nedá se nikde najít..

Co máš za myš? Mě toto dělá Razer Synapse 2.0. Když odpojím kabel z myši a zapojím ho do docku. Pomáhá mi ctrl+alt+del a escape. Málokdy se mi vybije za běhu, takže jestli to takhle musím udělat jednou týdně - je mi jedno. Dál jsem to neřešil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru