Avatar uživatele
Heřman

Nevíte kde bych sehnal oblek (do kulturních zařízení) (kalhoty, sako, košily a kravatu) a kolik by byla cena obleku.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 4456 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

Budu zde za kreténa, ale to nevadí. Platím to já !!

Příští týden má můj vnuk maturitní ples a já se chci zůčastnit. Nikam jinam než na pohřby již nechodím ,takže vše co bylo doma bylo malé.
Po zkouknutí několika obchodů a zjištění cen jsem navštívil velkou prodejnu Vietnamců v Plzni.
Koupil jsem zde oblek za 1500 Kč, košily za 200 Kč a boty za 250. Boty vzal čert, jednou dvakrát to v nich vydžím a víckrát je na nohu stejně nevezmu a fazonu mají pěknou. Kalhoty jsem musel dát zkrátit u krejčího, který mně až dosud nevěří, že jsem takový oblek koupil za 1500 Kč.
Doplňuji:
Jo a módní policie, tak ta je mi úplně ukradená …

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Michal Kole

Jsou obleky za několik stovek v bazaru a jsou obleky značkové třeba za 50 000

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Pokud do toho nechceš moc investovat …koupíš i u viet. obchodníků kolem 1500kč oblek , košili za 200kč a kravatu za 100kč- nedávno dělali výlohu ve městě a vypadalo to docela solidně .....pokud chceš kvalitu musíš do speciálky oděvů a to už se pak vše pohybuje v řádu tisíců.......

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Ač prakticky vychován ve společenském – sako a kravata patřily mezi běžné studentské oblečení (kupovali, nefasovali), tak se do toho společenského obleku nerad soukám.
Nicméně, když bylo zle, navštívil jsem půjčovnu. Jednak mi potom nevisí doma něco co nenosím, jednak, když zas po letech něco musím obléknout, tak ten oblek nepamatuje střih z dob Rakouska-Uherska, ale prakticky vždy oblek z půjčovny se v souladu se základní módou.
Ale kdybych měl chodit častěji než jednou za čas, asi bych se podíval po uneverzální kombinaci společenského oblečení, trochu kvalitnější než od vietnamců či z bazarů. I pánská móda má svá pravidla, a kdo se vyzná, pozná, že ten či onen je navlečen v bazarovém zboží. To raději jít ve „free stylu“ a být svůj.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Solidní oblek dnes není levná záležitost.U syna jsem taneční vyřešila tím,že jsem koupila pouze košile a vázanky,oblek nám půjčili známí.Vytáhl se potom ještě o 25 cm,takže by oblek už nevyužil ( v té době ještě nebyla možnost zajít k Vietnamcům).
Dá se samozřejmě kombinovat i samostatně sako+kalhoty.V kaž­dém lepším obchodě s konfekcí poradí i s výběrem vhodných doplňků.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
led

nezapoměňte na boty,

před 4456 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek