Avatar uživatele
PatrikH

Nevíte, jak je to na níže uvedeném oboru s výukou jazyků?

Ahoj,

tento rok nastupuji na kombinované studium Vyššího justičního úředníka na Masarykově univerzitě na Právnickou fakultu. Chtěl bych ze zeptat ,jak to je na tomto kombinovaném oboru z jazykem. Jaký je rozdíl oproti prezenčnímu studiu (co se jazyku týče) a zda na kombinovaném studiu jazyk vůbec je. Pokud ano, byl bych rád za Vaše rady a zkušenosti ,jak to všechno udělat!

Berte v potaz, že jdu na kombinované studium poprvé. Na všechny tyto otázky jsem se snažil najít uspokojující odpověď ,avšak bez úspěchu ,tak se prosím vyhněte odpovědím typu „vygoogluj si to“ ,„najdi si to“ atd.......Na studijní oddělení bych chtěl volat až naposledy ,protože bych rád slyšel odpověď od někoho ,kdo je ,či byl ve stejné situaci a nejlépe na stejném oboru jako já.

Mnohokrát děkuji za odpovědi :)

Původní neotázka

Cizí jazyk – Vyšší justiční úředník – MUNI –

EDIT:Jsem rád, že se tady najde vždycky někdo, kdo na otázku vůbec neodpoví, ale stihne zkritizovat dotyčného a vše v článku. Otázky jsem píšu jednou za měsíc, takže je pochopitelné ,že jsou takové jaké jsou.„JájsemRa­ibek“, tímto tě zdravím a doufám, že jsi splnil svůj denní limit kritiky a dosáhl svého zadostiučinění.

Jinak velice děkuji alespoň za nějakou odpověď Lamalam. Moc si vážím každé slušné a normální odpovědi.

Zajímavá 0 před 2817 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Mě by zajímalo, když nastupuješ na vysokou školu, jak jsi prošel střední školou? Neumíš položit otázku, nevíš, že před čárkou ve větě se nedělá mezera, ale naopak se dělá mezera za čárkou.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Pokud si vzpomínám na svá vysokoškolské léta na VŠCHT, tak v předmětech nebyl žádný rozdíl mezi prezenčním a kombinovaným studiem. Předpokládám, že stejně tomu bude na MUNI. V seznamu vyučovaných předmětů na PF jsem našla BZ502K – Jazykové minimum pro bakaláře – angličtina a
BZ503K – Jazykové minimum pro bakaláře – němčina.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Vzdělání a práce