Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nevíte, jak obnovit zdroj instalace Office 2000?

Mám XP Pro a léta používám ve firmě k naprosté spokojenosti Office 2000. Ted jsem provedl něco, o čem píši podrobněji níže, ale co asi není až tak důležité. Důsledkem totiž je, že Office nejenže neopravím, ale ani neodinstaluji a dokonce ani nenainstaluji. Pořád mi to hlásí ... Zdroj instalace není u tohoto produktu k dispozici. Přesvědčte se, zda zdroj existuje a zda k němu máte přístup...
Tak jsem ještě zkusil přeinstalovat Windows Installer, ale to taky k ničemu nebylo.
Nevíte prosím někdo, co s tím udělat? Jak obnovit zdroj instalace?
Rady typu "používej open office" a nebo přeinstaluj systém a používej linux mi nepomohou.

Pokud takto položený dotaz nestačí, tak popisuji, co jsem udělal. Začaly mi chodit maily s přílohami *.odf. Logicky jsem si ani neškrtnul. Bylo mi trapné škemrat, aby mi to poslali ještě jednou s přílohou *.doc. A pak začaly chodit i *.docx. Něco jsem s tím musel dělat a s těmi office se nechci loučit (není to jen word, který používám, ale i excel se vzorci, které open office neumí). Tak jsem všechno zaktualizoval a stáhnul a nainstaloval microsoftí FileFormatConverters. Výsledek - *.docx v pohodě. Ale ještě nešel *.odf. Tak jsem stáhnul a nainstaloval opět originál microsoftí OdfAddInForWordSetup-en-1.1-M1. To jsem asi neměl dělat, jen jsem to v první chvíli netušil. Formát *.odf prostě nešel a ta instalace byla stejnak nějaká divná (v přidat/odebrat se tenhle další program navíc ani neobjevil). Tak jsem stáhnul a nainstaloval odp-1.0-bin-windows-en-US od Sunu. A *.odf bylo na světě. Cítil jsem se jako Venda vítěz. Ovšem jen do okamžiku, než jsem potřeboval něco vytisknout. Tiskárny zmizely. I ty virtuální - pdf. Copak, to jsem ještě dohnal. A pak to začalo. Vypínání počítače se prodloužilo o více jak 4 minuty a příkaz vypnout musím dávat nadvakrát - objeví se po určité době "vypínání" podruhé a teprve po druhém kliknutí počítač vypne. Protože jsme nevěděl, jak se zbavit toho OdfAddInForWordSetup, abych vypínání vyřešil - tam předpokládám příčinu problému - tak jsem si řekl,že všechno nové odinstaluji, opravím office a bude to. Ale nebylo. Neopravím nic. Pro jistotu jedu na kompletně zašifrovaném disku „C“ a proto se nevytvářejí body obnovy systému, takže ani tudy cesta nevede.
Děkuji za trpělivost, se kterou jste to dočetli až sem a ještě víc za případné dobré rady.

Předmět Autor Datum
Otázkou je, jestli jsi (třeba už částečně nalomený systém) nějak nedorazil a nebude nutná čistá inst…
L-Core 16.08.2007 08:31
L-Core
A Windows Installer CleanUp utility s novou instalací Office nepomůže? cs
karel 16.08.2007 08:32
karel
Tak tohle jsem hledal včera celé odpoledne a nenašel. Office jsou pryč a nové jdou nainstalovat. Moc…
gutenfeld 16.08.2007 09:28
gutenfeld
Není zač. Ty různé pluginy se pořád vyvíjí, občas se jim něco nepovede. Nejnovější verze jsou vždy n…
karel 16.08.2007 09:35
karel
Office teď jedou v naprosté pohodě, počítač se taky zklidnil. Jinak já jsem si o to ale koledoval. Z… poslední
gutenfeld 16.08.2007 17:04
gutenfeld
jen tak tipuju, za nefunkční odinstalátor office možná mohl smazaný megasoubor v C:\WINDOWS\Installe…
lední brtník 16.08.2007 10:19
lední brtník
Vytvořte si ve Windows nový uživatelský účet a pak tam zkuste znovu tu instalaci MS Office.
jbo 16.08.2007 13:43
jbo

Tak tohle jsem hledal včera celé odpoledne a nenašel. Office jsou pryč a nové jdou nainstalovat. Moc děkuju za radu.:)):beer::))
Mimochodem - teď už nešlo korektně ani *.odt s pluginem od Sunu. Asi ani to nebude to pravé ořechové. Otevřel jsem doc, uložil jako odt a to odt už jsem následně neotevřel. Ještě jednou děkuju.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru