Avatar uživatele
anonym

Chtěla bych začít běhat, jak se k tomu mám přimět?

Vidám lidi, co běhaj, a obdivuju je, že maj vůli, já jsem dřív v běhu byla celkem dobrá, ale paak sem začala jest hodně čokoládu a pila coca colu, a jaksi přestala běhat, ráda bych začala pravidelně běhat, abych byla v běhu dobrá. Ale jak mám začít, vždy za 3 dny toho nechám.
Doplňuji:
Děkuju moc všem za rady :)
Jsem ráda, že jste mě poradili, že nemám běhat sama, že mám ten sport střídat s jiným, atd...... děkuji :)
Doufám, že to zvládnu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Alesh, lota před 3532 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Alesh

Piješ Colu? Ten sajrajt, jo? Fuuuj.
Jak 3 dny? To jako chodíš každý den, 3 dny v lajně a pak to zabalíš? Však se taky nechodí každý den, ale zpravidla jen několikrát do týdne. Nebo bude stačit, když pro začátek půjdeš jen jednou týdně. Můžeš to střídat s jinými sporty… kolo, in-line atd. Upínáš se celkem nesmyslně jen k jednomu sportu a ještě se to snažíš hned hrotit, tak pak se nediv, že tě to nebaví. Sport, pohyb, tě musí bavit, pak to vydržíš, jinak ne. Sportuj pro radost, pro pocit, že chceš a že tě to baví.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Beer4Real

Najdi si parťáka s kým budeš pravidelně běhat.
Taky nerad běhám sám, je to nuda :)
Parťák tě donutí pokaždé vyrazit bez výmluv.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
lota

Hlavně se tolik nevěnovat přesvědčování sebe sama, hledání proč ano a proč ne – prostě se jen sbalit, nachystat, oblíknout a – vyrazit.:-) Držím pěsti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Těžká rada. K běhání se nelze přinutit. Člověk si musí říct, že to opravdu chce, má pevnou vůli a nikdo ho k tomu nenutí. Je to jeho dobrovolné rozhodnutí. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
STUDENTKAEVA

Máš dvě možnosti…
Buď to bude jako v pohádce najdeš si třeba toho partáka jak píše Beer4Real a začneš běhat a i tebe začnou lidi obdivovat anebo to skončí tak jak se to stane cca v 90% a po 3 nebo více dnech skončíš a zase si sedneš dáš si čokoládku a colu a bude vše při starém!

Ale k tvojí otázce,kdybys měla psa tak ten tě vytáhne,kdybys sis třeba udělala nějaký blog o běhání tak taky běhat budeš nemůžeš si říct můžu běhat ale musím běhat!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jjj123456789

Přihlaš se do tohoto závodu: http://www.ces­kenoviny.cz/fo­togalerie/?id=343

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Já před začátkem běhání doporučím článek:
http://rungo.id­nes.cz/pet-duvodu-proc-byste-nemeli-behat-d5n-/behani.aspx?c=A140721­_100445_behani_fro

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Questman

Beer4Real
V tom máš pravdu ale jen, jsi-li ty tím slabším z party, je-li slabší on, tak se na tebe vykašle a budeš zase běhat sám – stalo se mi to už několikrát :(

Rozhodně je pravdou, že když člověk běhá s někým dalším, je to o něčem jiném – vydržíš běhat delší dobu bez pauzy, uběhneš delší tratě a budete se vzájemně vybičovávat k vyšším výkonům :) Ale dám ti radu, pokud se parťák na běhání jednou bezdůvodně vykašle (výmluvy typu že se mu zrovna nechce, zaspal, bolí ho bříško apod.), varuj ho (ale rozhodně běž i tak!), když to udělá podruhé, varuj ho důrazně a pokud i potřetí budeš muset běžet sama, tak si najdi někoho jiného. Takový člověk nemá vůli se sebou něco dělat a, co je ještě horší, ani čest a soutěživost, které by ho donutily běžet už kvůli parťákovi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Agneta

Nejdřív se nech posoudit, jestli jsi vůbec „běžecký typ“. Totiž někteří lidé mohou krásně běhat, nedělá jim to žádné problémy a mají z toho i radost a hezký pocit.
To jsou ale vyjímky. Člověk není na běh stvořený, jen na krátký.

K tomu posouzení : koukej se na lidi, co běhají, a všimni si, že jejich nohy pruží jako péra, u někoho víc u jiného míň, a u někoho vůbec – a ten by toho měl nechat a najít si něco pro něj vhodného :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek