Avatar uživatele
Kakamilula

Nevíte, proč se mi cca po 2 měsících špatně připojuje k wifi s telefonem Lenovo A1000?

Po měsících normálního pohodového užívání telefonu Lenovo A1000 a jeho připojení k domácí wifi síti s tím mám nyní velký problém.Třeba i den až 2 dny se mi neobjeví k připojení na telefonu naše jméno wifiny jen pouze ostatní z okolí.Už jsem zoufalá …vypínám a zapínám wifinu restartuji telefon ale jde to stále špatně…Pak další den to chvíli jde a pak zae nejde…prosím poraďte..Děkuji předem :)..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2818 dny Sledovat Nahlásit



Otázka ještě nemá žádnou odpověď.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Cenobita

V konfiguraci routeru je možné nastavit, zda je WiFi viditelná nebo neviditelná. To může být jeden z důvodů, proč se nezobrazí, pak je potřeba zadat heslo a jakmile se jednou k takové připojíte, měla by být již v telefonu vidět.

Další možností, že je na Routeru limit připojení a ten byl nějak vyčerpán (připojuje se např. jiný uživatel) – limit je možné zvětšit. někdo se může i neoprávněně připojovat k vaší WiFi – ideální by bylo změnit heslo.

Pokud se ovšem jinak telefon připojuje k jiným WiFi bez problémů (veřejné WiFi), problém nebude v telefonu, ale bude v routeru co máte doma. Pokud není problém v telefonu, není důvod k zoufalství, a je potřeba nějak řešit ten domácí router.

před 2818 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek