Avatar uživatele
Andělé

Nevíte,zda je pravda,že město poskytuje absolventům středních škol 5 měsíců praxi na státní pracovní místa?

Dnes jsem mluvila s paní,kterou vyhodili z práce proto,že jí častěji marodila malá dcerka. Ptala se mě,jestli mám maturitu,že město umožnuje absolventům střed.škol,kteří jsou v evidenci nezaměstnaných,5 mě­síční praxi,např.na městském úřadě,na katastru nemovitostí a jiných státních prac.míst. Po té prý mají s praxí mnohem větší úspěch na přijetí při žádosti o prac.místa. Já jsem sice absolvent,ale po letošní nástavbě,tak nevím,zda mám nárok a zda to skutečně tak funguje. Zrovna v pondělí musím jít na pracák,tak se tam samozřejmě na vše zeptám. Ale ptám se i tady,jestli náhodou o tom někdo něco nevíte. Jsem toho plná,pořád na to myslím.Byl by to opět další krok kupředu najít si konečně práci…Moc děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? anonym, vagra, Kerberus, Michal Kole, johana 56, dědapetr, anonym, Deli před 4543 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
lexx

Na tom pracáku se zeptej ale spíš na těch příslušných úřadech jestli mají nějaká místa praktikantů. Pracák upřednostní zejména známé, příbuzné a těch není zrovna málo. Jinak mnoho zdaru.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek