Avatar uživatele
Kepler

Nezdá se vám, že taky padá popík?

Já už česká rádia a naše interprety pár let neposlouchám, ale týká se to i zbytku světa v případě, že hrají jen ten současný odpad. Už si nepamatuju kdy naposledy mě rozpohybovalo tak jako Boney M se svým temperamentem a exotikou, nebo něco jiného a neotřelého. Třeba ELO a jejich geniální rock´n rolly. Už i to reggae stojí za ho…Jen navazuju na dříve položenou otázku poklesu kultury a vkusu. Samozřejmě vkus se hodně liší podle věku, ale ty poslední trendy mi připadají bezvýchodné.

Zajímavá 0 před 2841 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Dismas

Kdo si myslí, že kultura a vkus v současnosti klesá, ať si pustí československý pop z 80. let.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

U mne ne! Poslouchám rádio Region a jsem spokojený.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
RyuzakiKate

Často lamentujem nad tím, co se všecko na naší scéně ještě vyrojí, to je nějáká Slza sem, Sebastian tam, všecko je to vo ničem a na jedno brdo, ale lidem se to líbí, páč je to veselý a hopsavý… Co vůbec nesnesu, je dubstep a podobně, a to se hraje taky často. Rádio už vůbec neposlouchám, když chci objevovat něco nového, od toho mám Spotify. Dřív jsem měla ráda Golden Hits Radio, ale to už bohužel skončilo, ale díky němu znám spoustu krásných písní z dřívějších dob. Nějak už na sobě delší dobu pozoruju, že mě už tolik věcí nezaujme a mám potřebu pořád pátrat hloubš a hloubš… a baví mě to.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kelley

Spíš vidím problém v tom, že hudby je teď všude hrozně moc. A proto je problém v tom množství najít tu dobrou. V Česku se běžně nedozvíš co se kde hraje, kromě pár aktuálních hitů. Hledej na Youtube, iTunes, zahraniční internetová rádia… u nás třeba Bandzone.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
talka

A neupadá taky malířství, sochařství, …

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mortin

Podívej se na Madonnu, i po tolika letech je neustále popová královna.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

RyuzakiKate: nevzdávej to zkus si nainstalovat RadioMaximus 1.85. Tam budeš mít na dlani všechny hudby světa a uši ti možná narostou. Nic lepšího jsem nikdy nenašel.

před 2841 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Díky za tip, zatím mi ale stačí ten Spotify, každej tejden se mi namíchá 30 novejch skladeb na základě toho, co poslouchám a libovolně si je můžu přidávat do svého playlistu, a to je taky paráda.

před 2840 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek