Avatar uživatele
Rokio

Chtěli byste legalizovat žebrání?

Já jsem jednoznačně pro, protože žebráci jsou důležití a významní lidé města. Kdyby neexistovali žebráci, nemohli rodiče svým dětem dávat negativní příklad, nemohl by si nikdo na ně ukazovat prstem a také společnosti nic neberou kromě vyžebraných peněz.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Agneta, adamvosvrda1 před 2942 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
adamvosvrda1

Já bych uděloval pouze povolení, které by zvážil soud.. Zda na to má tulák právo nebo ne. Pokud se dostal na ulici, aniž by za to mohl pořádně udělil bych mu svolení žebrat! Otázkou je, kolik lidí na je na ulici nechtěnou vlastní vinou :/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Pokud vím, tak žebrání neni nelegální. Jen některé obce ho v jistých lokalitách omezují.Opět máš zřejmě mylné, nebo zkreslené informace.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Šidlo

na ,,strednú retardáciu" vám toto musím uznať

niekto musí byť v spoločnosti obetný baránok.....ak nie je výrazne odlišná menšina, tak sa vyrobí

navyše, je nechutné, ak sú títo ľudia ešte pokrytecky pokutovaní v spoločnosti, ktorá proste určitý počet žobrákov vyprodukuje a drží ich na dne, aby si do nich mohli občania kopnúť (áno, podvedome to tak funguje aj u jednotlivcov, aj spoločensky, kto nie je v nejakej menšine, nepochopí, tak nech sa zdrží ,,slniečkovania" – alebo povie príklad pozitívnej diskriminácie pre bezdákov!)

bohužiaľ, špirála násilia (a.k.a. zákon padajúceho exkrementu) musí fičať

Upravil/a: Šidlo

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek