Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neznámé číslo nad spodní lištou v internetovém prohlížeči

Žádám "zkušenější než jsem já" o radu..pomozte prosim.
Vždy když spustim internetový prohlížeč (používám GOOGLE CHROME) nad spodním hlavním panelem/liště(OS WINDOWS 7 HOME PREMIUM) se zobrazuje (mě neznámé) číslo v bílém obdélníku, vypadající jako IP ADRESA. Např: 173.194.35.88 / 46.28.105.34 / 176.9.89.35 /.. Moje IPadresa to ale neni, a toto číslo v obdélníku se stále mění. Nemohu s tím vůbec nic udělat, jelikož na ten obdélník nelze ani najet kurzorem myší, natož aby na něj šlo kliknout. Vždy když se kurzorem myši snažím na ten obdélník najet, přemístí se na druhou stranu nad hlavní lištu a tak pořád dokola. V nastavení prohlížeče, googlu ani os jsem nic nenašla.. Má někdo z vás MOC PROSÍM tušení, o co se jedná a jak to dát pryč?
Moc vám děkuji za odpověď.

IveeGav@gmail.com

Předmět Autor Datum
Když si ty IP adresy proženeš Googlem, tak zjistíš, že "podezřelá" je akorát ta poslední (pokud jsem…
IQ37 29.08.2013 22:51
IQ37
chrome - prohlížeč nejzaspywarovanějších uživatelů. mnoho štěstí. tady ten lama si taky myslel, že… poslední
lední brtník 29.08.2013 22:58
lední brtník

Když si ty IP adresy proženeš Googlem, tak zjistíš, že "podezřelá" je akorát ta poslední (pokud jsem to pochopil, tak je to ruský web, hostovaný v Německu). Možná máš v PC nějaký adware. Zjistíš pomocí programů MBAM, SuperAntispyware nebo AdwCleaner.

Tu "bublinu" s těmi adresami pryč nedáš. Můžeš změnit prohlížeč, třeba to jinde nebude vyskakovat. Ničemu to neškodí (kromě nervů).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru