Avatar uživatele
Kostka0

Neznáte nějaký trik, jak odseknout tablet?

Tak! Už se mi to jednou stalo: Šli jsme do prodejny a oni ho za několik dní ho vrátili – vnitřek tabletu nám celý vyměnili a když tam člověk měl stáhlou nějakou aplikaci, tak v ní nebylo nic uložené – prostě jakoby jste ji poprvé otevřeli. Jenže teď se mi to zhruba 2 měsíce po tom prvním incidentu stalo znovu. Už zhruba 15 minut nereaguje, prostě nic…A ještě když si tam člověk čte o Colinu Firthovi -_- Tablet od Asus nejde ani vypnout. Prosím, slitujte se nade mnou a poraďte, zda existuje nějaký trik, který by ho trošku rozproudil, než opět půjdeme do prodejny a příjdeme o něj zase na 2 týdny a možná i na dýl…

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2877 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Roman71

Trik na tohle neexistuje žádný. Pokud je tablet možné rozebrat bez nástroje, myslím tím sundat zadní kryt pro výměnu karty například, zkus odpojit akumulátor na pár minut..

Pokud se bude závada opakovat, po třetí uznané reklamaci stejné závady (čtvrté odlišné) máš nárok na vrácení peněz. Chce to trpělivost. Pokud se to stane znovu, popadni tablet a šup s ním do prodejny. Čas záruky běží :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek