Avatar uživatele
dudu

Neznáte někdo rychlou a účinnou radu?

Šokující údaje o zdravotním stavu Romů žijících ve vyloučených lokalitách Česka přináší nejnovější vládní zpráva.
Podle ní si třeba na bolesti hlavy a deprese stěžují mnohem víc než většinová populace. Doktorům se ale vyhýbají jako čert kříži.

Více na http://www.bles­k.cz/clanek/zpra­vy-politika/406912/vl­adni-zprava-romy-boli-hlava-a-a-ministry-z-jejich-zdravotniho-stavu-taky.html?utm_sou­rce=blesk.cz&ut­m_medium=copy

Zajímavá 0 před 2861 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Tohle je zajímavé:
Strava Romů obsahuje velké množství masa a sladkostí, chybí zdroje vitaminů a mléčné výrobky
Na to, že jsou na tom údajně finančně špatně, tak si docela debužírují místo toho, aby sbírali například jablka kolem silnic.

Účinná rada? Zvýšit výkupní ceny ocelového šrotu

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Ano znám. Přestat dělit společnost a přistupovat k nim stejně jako k většinové společnosti. Co třeba takové Řecko? Nemá problém s cikány. A je jich tam taky dost. Nepracuješ, nemáš nárok na nic. Úmyslně jsem napsal cikáni. Ti, kterým říkáme Romové, jsou Cigáni a jenom poměrně malá část jsou z nich Romové a ti se ještě dělí na několik skupin. Obyvatelé Chodska jsou Češi a přitom i Chodové. Byl by nesmysl, abychom najednou začali všechny Čechy nazývat Chody. Já osobně proti Chodům vůbec nic nemám, vážím si historie a umu toho kraje, ale kdyby mne někdo nazýval Chodem, tak by mě to coby rodilého Moraváka uráželo.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Myslím, že rychlá rada neexistuje a účinná už vůbec ne. Komu není rady, tomu není pomoci. Bolení hlavy mají od toho neustálého přemýšlení, jak vyrazit ze státu další sociální dávky.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Uříznout, bolest přestane.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek