Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezobrazování souborů na flash disku

Dobrý den,

nevíte prosím někdo jak zobrazit soubory který mám na flashce, ale po kontrole kontrole chyb se mi ani jeden nezobrazuje a místo toho tam mám jeden 0kb soubor 6920A700? Přitom když dám vlastnosti tak mi ukazuje že asi 800 MB na disku je obsazeno.. Bohužel sem tam zrovna měla důležitou práci ke který samozřejmě jak naschvál nemám zálohu.. :/

Předem děkuji za odpověď

Předmět Autor Datum
flashka je nejnespolehlivější médium, ať už používá jaký chce vyspělý řadič pro minimalizaci opotřeb…
lední brtník 07.05.2011 20:08
lední brtník
flashka je nejnespolehlivější médium, ať už používá jaký chce vyspělý řadič pro minimalizaci opotřeb…
AZOR 07.05.2011 20:32
AZOR
jaké pásky? kde je homeuser potká? a jejich spolehlivost (povolený počet zápisů 50-150) snad není tř…
lední brtník 07.05.2011 21:25
lední brtník
Co je to za soubor 69.. a jakou mas velikost? Krom zminejech programu bych zkusil jeste nechat si zo…
AZOR 07.05.2011 20:36
AZOR
Vím, že flashka není spolehlivá, právě jsem myslela, že to ukládám do počítače a až pak sem zjistila…
issie 07.05.2011 21:03
issie
obcas pri "blbnuti" pomoze: ovladaci panel -> spravca zariadeni -> tam najst problemovy HW a dat akt… poslední
playman22 08.05.2011 13:35
playman22

flashka je nejnespolehlivější médium, ať už používá jaký chce vyspělý řadič pro minimalizaci opotřebení paměťových buněk.
editovat dokument přímo na nespolehlivé flashce (místo překopírování do pracovního adresáře na disk počítače, čímž by mimochodem automaticky vznikla záloha důlečitého dokumentu) je naprosto zhovadilý nápad, člověk si rovnou koleduje o zničení těch dat.
lamouživatelé zcela suverénně vytahují flashku bez bezpečného odpojení (mají přitom vpravo dole ikonu), čímž souborový systém na flashce jednou prostě musí poslat do kytek.
z poničené flashky jde zkusit zachránit data (testdisk, recuva, getdataback, r-studio). ale provádět místo toho kontrolu chyb nástrojem, který neví o flashce nic a jen useká neodpovídající konce souborů podle poškozené fat tabulky, znamená zničení jakékoli možnosti obnovit původní data.

flashka je nejnespolehlivější médium, ať už používá jaký chce vyspělý řadič pro minimalizaci opotřebení paměťových buněk.

to snad ne - editovat na flashce (a zalezi co) opravdu neni vhodne, ale zase bych te flashce tolik nekrivdil - ono, co je na vyber krome disku? Diskaty a CD a pasky - a to je jeste horsi. Takze spis ze je nejnespolehlivejsi je spis jedno z nejlepsich zarizeni, ale porad stoji za picu a ma se to delat na disku ;)

Jinak patřím k lamouživatelům a taky vytahuiji flash bez odpojeni ;) O tom jestli ho poslou dokdytek rozhoduje vetsinou cas (protoze je to spozdenej zapis, clovek to nesmi vytahnout hned jako to windows napisou graf dokonce) a taky souborovej systém.

jaké pásky? kde je homeuser potká? a jejich spolehlivost (povolený počet zápisů 50-150) snad není třeba řešit, jde o zálohovací média pro celý disk. při použití jako disketa je do týdne po nich.

O tom jestli ho poslou dokdytek rozhoduje vetsinou cas

nešvarem novějších flashek je to, že z estetických či úsporných důvodů vynechávají indikační ledku. výsledkem jsou tyto příspěvky lidí, kteří přišli o svá data.

Co je to za soubor 69.. a jakou mas velikost? Krom zminejech programu bych zkusil jeste nechat si zobrazit všechny soubory - a i zkryte, je tam mala, velice mala sance, ze to treba hodil komp do zkryte slozky "Founds" pri oprave.

Jestli bylo 800MB video, pak je to zle, clovek si muze otevrit jeste heexaeditor ale tim se daji obnovit maximalne casti dokumentu, pokud je to video tak smula, nebo to clovek opravdu musi chtit a je dobrej programtor, velice dobrej a ma to tydny a mesice casu.

Vím, že flashka není spolehlivá, právě jsem myslela, že to ukládám do počítače a až pak sem zjistila, že sem to celou dobu ukládala na tu flashku.. hold chybama se člověk učí :/ ale zkusila sem ten program recuva a alespoň část souboru mi to zachránilo. Bohužel i skrytý složky sem zkoušela zobrazit a taky nic.. nevím co se s ní stalo.. Nicméně všem vám děkuju za pomoc :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru