Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezobrazují se některé obrázky

Ahoj, mám problém se zobrazením některých obrázků. Např. u ICQ Xtraz, nemám vůbec viditelnou složku (přes kterou se rozkliknou např. hry), vidím pouze rámeček s červeným křížkem. Vůbec nevím, čím to může být způsobené, dříve mi to fungovalo, ale kdy došlo ke změně bohužel nevím. Mám staženou javu i flash player, nevíte, jaký software může chybět? Díky M.

Předmět Autor Datum
Tie obrázky sa nezobrazujú iba v ICQ, alebo aj inde? ICQ klienta nepoužívam, ale matne si spomínam,…
Alibaba 27.02.2007 22:15
Alibaba
No, bohužel se nezobrazují i když se mi zobrazuje upozornění na registraci software. Připravovala js…
Martík 27.02.2007 22:19
Martík
Takže sa ti nezobrazujú obrázky na www stránkach ktoré si robila a teraz máš na tých stránkach namie…
Alibaba 27.02.2007 22:36
Alibaba
Měla jsem připravené webovky s obrázkama a zničeho nic nebo nevím, čím se to mohlo stát se obrázky p… poslední
Martík 27.02.2007 23:00
Martík

Tie obrázky sa nezobrazujú iba v ICQ, alebo aj inde? ICQ klienta nepoužívam, ale matne si spomínam, že tie otravné farebné blikajúce, reklamou hýriace okienka sa prestali zobrazovať pri zakázaných ActiveX prvkoch v Internet Exploreri. Neviem či je to tvoj prípad. Skôr to vidím na blokovanie iným programom (alebo nastaveniami) ako na chýbajúci software.
Ak je to len záležitosť toho ICQ - skúsil si ho preinštalovať?

No, bohužel se nezobrazují i když se mi zobrazuje upozornění na registraci software. Připravovala jsem si webovky a kdy jsem ještě měla odkazy obrázků na svůj disk, tak jsem tam fotky jeden den měla a druhý den jsem tam měla už jenom křížky :-(

Takže sa ti nezobrazujú obrázky na www stránkach ktoré si robila a teraz máš na tých stránkach namiesto obrázkov červené krížiky? A pri tej registrácii sú nejaké obrázky? Môžeš sem vložiť obrázok tej registrácie? http://pc.poradna.net/article/view/2-vlozeni-obrazk u-na-poradnu

Edit: ..tak som si to prečítal ešte 15-krát... teda sa ti nezobrazujú obrázky na www stránkach ktoré si robila. Keď si stránku zobrazíš tak namiesto fotiek sú tam krížiky. Tie fotky máš u seba na HDD počítača. ..rozumiem tomu správne?

Měla jsem připravené webovky s obrázkama a zničeho nic nebo nevím, čím se to mohlo stát se obrázky přestaly zobrazovat a mám tam pouze křížky. Fotky jsem nikam "nepřetahovala" takže by se měly zobrazovat pořád stejně. Web mám teď připravený v úplně jiném adresáři, a na serveru to běhá dobře. Bohužel mám tenhle problém s nezobrazováním i u ICQ v Xtraz a stejně tak u registrace HP tiskárny. Zkusím to tam uložit, ale musím zmenšit obrázek, má moc MB.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru