Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neúplné probouzení z režimu spánku

Zdravím pánové,
můj problém spočívá v tom, že klasicky dám pc do režimu spánku a pak když ho chci probudit, tak jakoby je slyšet, že pc začne nějak pracovat, kontrolka na monitoru zezelená, ale prostě černo.. nenaskočí ta obrazovka, abych vybral profil, nic... počítač se dá tedka probouzet jen tim, že ho natvrdo restartuju.. a co je ještě lepší - jednou jsem jen tak pc probudil, klasicky nenaskočila obrazovka, tak jsem ještě zmáčknul enter (jako výběr profilu) a ted jen zazněla uvítací znělka, tudíž jsem se pravděpodobně dostal do winu, ale obrazovka pořád černá jak uhel - následoval klasický restart natvrdo.. co jsem se díval na google, tak prej snad aktualizace BIOSu by to mohla vyřešit, ale nějak se toho bojim, tak vás nejdřív prosím o radu tady... předem díky... mám win 7 ultimate 32 bit a ještě by možná bylo záhodnu uvést grafickou kartu - ATI radeon hd 5750

Předmět Autor Datum
Musis uviest aj jaku mas zakl.dosku a jake presne ovladace tam uz boli instalovane a odkial presne.
MM.. 24.07.2013 15:15
MM..
http://www.alza.cz/msi-770-c45-d122604.htm?kampan= adw1_dsa-alza&gclid=CNvpt4ScyLgCFYPHtAod0gUArA <-…
Majkl1165 24.07.2013 15:21
Majkl1165
Skus to takto - do BIOSu defaults, nainstalit ciste Win (podla moznosti z originalu, paleny moze byt… poslední
MM.. 24.07.2013 17:16
MM..

Skus to takto - do BIOSu defaults, nainstalit ciste Win (podla moznosti z originalu, paleny moze byt posahany), ovladace z webu vyrobcu zakl.dosky (ne z CD), potom ovladace vyrobcu grafiky, a nic viac. V BIOSe ak nahodou je nastavenie ACPI sleep state nastav S3. Skus sleep, a prebud ho zapinacim tlacitkom. Ide to spravne? Ak ne tak by som na webe vyrobcu dosky skontorloval jaka je najnovsia verzia BIOSu pre tu dosku (musis si na nej precitat presne model aj reviziu dosky) a na vypisoch pri starte vidis jaku mas aktualnu verziu.
Dalsia moznost je nepouzivat sleep ale hibernaciu, sleep je vacsinou onicom a moc dobre nefunguje kvoli ovladacom a BIOSu a vyrobcom HW ktori lepia uplne sialene hovadiny a strkaju to na trh nedorobene.
Este treba skusit vsetky updaty Win, ovl.panely-windows update

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru