Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nic nefunguje - Windows XP (Spěchá)

Dobrý den, včera sem přes Ethernet kabel dostával data z mého netbooku do notebooku všechno v pořádku, ale pak se to nějak seklo a musel sem notebook restartovat... na začátku mi naběhl DCHP boot, prototože sem měl připojení kabel. (Jinak používám Wirreles). Pak se zapnul windows a zjistil sem, že nefunguje Wirreles, nejdřív ukazuje, že jsem připojený a když vypnu a zapnu adapter, tak nic už to neukazuje nic.... Zkoušel sem to přes Lan a taky nic.. bliká jenom zelená kontrolka (zezadu), otranžová nikoliv... neodesílá nepříjmá.... Jnak Internet funguje (jak sami vidíte - píšu z jiného PC). A aby toho nebylo málo, tak jsem zkoušel pře flashku tam dát Network Drivers a přeinstalovat a Windows nereaguje ani na flashku. Vím, že by to vyřešil reinstall Windowsu, ale právě kvůli tomu včerejšímu kopírování z netbooku se mi nechce to dělat znovu. (Na Ubuntu všechno funguje, takže hardwarového původu to nebude - a CD/DVD mechanika taky funguje) P.S.: po včerejším kopírování se mi objevilo mezi připojeními ještě nějaký Local Area Conection 2 - Tap-Win32 Adapter (neznám)...
Potřebuji rychlé řešení, díky :)

Předmět Autor Datum
Začal bych úplně od začátku - jakým způsobem jste instaloval ovladače? Nainstaloval jste jako první…
shark.jd 11.02.2012 16:33
shark.jd
Vše se instalovo samo z Toshiba Recovery CD... Ale to už je dlouho všechno vždycky fungovalo..
honzik242 11.02.2012 16:35
honzik242
Prozkoumejte Správce zařízení a podívejte se, zda-li není někde žlutý vykřičník. To by signalizovalo…
shark.jd 11.02.2012 16:44
shark.jd
Nejak si zblbol konfiguráciu sieťových pripojení. Jednoducho odober/odstráň všetko co sa týka sietí,… poslední
Joseph 11.02.2012 16:48
Joseph

Začal bych úplně od začátku - jakým způsobem jste instaloval ovladače? Nainstaloval jste jako první ovladač chipsetu přímo určený Vašemu notebooku a použitému systému? Nainstaloval jste i ostatní důležité ovladače (USB, síťová karta, zvuk...)?

Nejak si zblbol konfiguráciu sieťových pripojení. Jednoducho odober/odstráň všetko co sa týka sietí, aj ovladače hardware.

Restartuj, system si nájde hardware, nainstaluje ovladače a nastaví ich do default stavu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru