Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nic se nestane a nezmění když provedu tento upgrade?

Dobrý Den, Chci se vás zeptat. Jestli mohu provést tento upgrade na notebook PackardBell EasyNote Tk-87...
Je tam jako Windows 7 Home Premium 64-bit. A potřebují se poradit. A pomoct. Na stránkach www.packardbell.com jsem se dočetl že mohu provést upgrade na Windows 8... A pasuje na tento model. Jenže se chci vás zeptat. Nic se nezmění ? Bude všechno stejný i ty programy co byli u instalace Win7 ? A i hry mi půjdou co mi jdou nyní?. A když budu chtít udělat Recovery tak se mi to provede zpátky do Win 7 ? A nebo do Win 8 ?... Děkují moc za pomoc a radu.

Předmět Autor Datum
Jestli nechcete, aby se cokoliv změnilo, tak nevidím důvod instalovat Windows 8. Můžete naznačit, pr…
Kurt 06.12.2012 21:01
Kurt
Jestli by to bylo lepší. A nebylo by o něco výkonnější. Nevím jestli se to zdá řešit tímto. Prominte…
ShOp 06.12.2012 21:10
ShOp
Nevím. Já na notebooky hry nikdy nehrál (a opravdu mne to ani nikdy nenapadlo), ale mám za to, že s…
Kurt 06.12.2012 21:14
Kurt
Aha, A nevíte jak to vyřešit?. Protože já jsem si dal na Counter-Strike 1.6 tam je když kliknete pra…
ShOp 06.12.2012 21:26
ShOp
Dnes mam za sebou 2 instalace W8, a jako - fakt to nema smysl. Jsou to proste W7 s prilepenou nadsta… poslední
lucifer 06.12.2012 21:26
lucifer

Jestli by to bylo lepší. A nebylo by o něco výkonnější. Nevím jestli se to zdá řešit tímto. Prominte jestli vám to nepřipadne blbý. Ale chci se poradit jestli toto takhlenc řešit. Mám problém z některými hrami. Např z GTA San Andreas hrají a když chodím tak nic. Ale už jedu autem a začne se to strašně sekat a lagovat. A to když nabourám tak to komplet. Se sekne. A také u i Counter-Strike 1.6 když chci hrát tak chodím a seká se to hodím granát to samý nechám zapnutý světlo a to samý zase se to seká. A třeba u Mafia II se mi to vůbec neseká. Ani u Battlefield 3. Jenom u těchto dvou her zatím. A já jsem četl na netu. Že Windows 8 je o něco výkonnější a myslel jsem si že to pak bude o něco lepší. Když tak processor Intel core i 5 M 480 @ 2.67GHz Ram 4GB. Grafika intel hd graphics. Je to asi blbost ale nevím jak to mám vyřešit.

Nevím. Já na notebooky hry nikdy nehrál (a opravdu mne to ani nikdy nenapadlo), ale mám za to, že s Windows 8 si nepomůžete. Dělal jsem na 1 PC reinstalaci Windows 7 na Windows 8, subjektivně mi to po reinstalaci přišlo svižnější, nicméně spíše bych jako důvod viděl to, že šlo o čerstvě nainstalovaný systém bez zbytečných rezidentních programů.

Aha, A nevíte jak to vyřešit?. Protože já jsem si dal na Counter-Strike 1.6 tam je když kliknete pravým tak se vám ukáže menu a já jsem dal odstranit potíže z kompatilibitou. A vyšlo mi táto hra není kompatilibní ze sýstemem tak nevím. a u GTA to samý a u Mafia II a Battlefield 3 ne a jede mi to vphdě. Krom těch dvou. Nechápu... A teda vy nevíte jak to asi vyřešit co?

Dnes mam za sebou 2 instalace W8, a jako - fakt to nema smysl. Jsou to proste W7 s prilepenou nadstavbou pro dotykove displeje ktera je nesmyslne i v desktopove verzi. Sic to jde "vypnout" ale stejne to nekdy otravuje (a na nedotykovem stroji je to totalni nesmysl). Jinak to spatny system neni - az na vzhled, kde ten i ten klasicky desktop je nehezky - nejskaredsi Windows od doby 3.1 :-|

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru