Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chvilkové sekání systému

Dobrý den chtěl sem se zeptat, co může způsobovat, že když hraju nějakou ru nebo zapnu více věcí v PC, tak se mi po určité době třeba na 10 sekund zpomalí PC, a pak zase jede dál. Ovšem po nějakém intervalu to začne znovu a znovu a čím déle je proces (hra) zapnuta tím se intervali mezi zpomalením zkracují. Tzn. Zapnu např. Pro Evolution Soccer 2010, nebo CS:S a po asi 10 minutách plynulého hraní přijde zpomalení (asi 10-15s), pak opět asi 8 minut plynulé hry a zase zpomalení, no a po pul hodiněh raní už jsou mezičasy asi pulminutove a hra nebo program je pak nepoužitelný, předem díky za radu.

Předmět Autor Datum
správce úloh ti nefunguje? neumí třídit sloupec podle vytížení cpu v %? tak to máš nějaké vadné wind… poslední
lední brtník 12.11.2011 17:13
lední brtník

správce úloh ti nefunguje? neumí třídit sloupec podle vytížení cpu v %? tak to máš nějaké vadné windows, běž je reklamovat.
taky to jde sledovat třeba v aplikaci process explorer.
abys to měl jednodušší, je vhodné rovnou zakázat automatický start kdejakého odpadu: msconfig.exe - po spuštění. a zbytečnosti co ti teď běží v paměti se dají killnout.
taky se osvědčuje zbavit pc veškerého spyware, adware, trojanů - windows pak běží rozumněji. buď použiješ nějaký antispyware, nebo si sám projdeš celý log hijackthis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru