Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba 0x80070005

Dobrý den,
mam problém u nového HP ultrabooku se systemem Windows 8. Jelikož se mi nekolikrat odpojil od netu a nechtel se připojit - psalo to připojení omezené či zakázáno... Nechapu? Rozhodla jsem se vratit systém do bodu, kdy bezproblému fungoval. Včera mi to bezproblému fungovalo, obnovil se a byl klid. Dneska, když jsem chtěla udělat opět obnovu, mi napsal chybu 0x80070005 a že se neobnoví.
Vubec tomu nerozumím. Nemůže to být nějakým virem? Pomůže mi někdo prosím...
Děkuji za odpověď!

Předmět Autor Datum
ta chyba znamena ze nemas niekam pristup. Moze to byt virmi moze to byt nejakym skveym antivirom, mo…
MM.. 16.04.2013 15:51
MM..
NB mam asi týden a sotva jsem tam vsechno přeinstalovala, nechce se mi delat uplne novou instalaci..… poslední
fr 16.04.2013 16:18
fr

ta chyba znamena ze nemas niekam pristup. Moze to byt virmi moze to byt nejakym skveym antivirom, moze to byt kopou inych pricin.
Kazdy dnesny notebook umoznuje obnovit cely Win na stav od vyrobcu, mackanim nejakej klavesy po zapnuti, mas to urcite popisane v navode. Mozes skusit (predtym si odzalohuj svoje data mimo notebook)

NB mam asi týden a sotva jsem tam vsechno přeinstalovala, nechce se mi delat uplne novou instalaci..No ono mi to pise, at zkusím vypnout antivir - ale mam Eset 6 a nemyslím, že by to bylo tím... právě mi prislo divny, ze včera to obnovení fungovalo bez problému a dnes to píše tu chybu a chce to vypnout antivir.. Včera tam byl ten stejny.. Zkoušela jsem trochu googlovat, ale vsechno resení se bud vztahuje k jinym windows nebo jsou tam odkazy a ty uz dneska neexistují.. Na 8 jsem se ke stejnemu odkazu nedopatrala...a to, ze anglicky moc nemluvím a překladače jsou opravdu groteskní, tomu moc nepomáhá :-( Zatím děkuji za radu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru