Předmět Autor Datum
nieje dovod riesit velkost alok. jadnotky, nechaj tam default
shiro 07.09.2010 12:47
shiro
No, úplně popravdě, karta už byla ve founu používaná, nová byla naformátovaná a fungovala, ale špatn…
lk 07.09.2010 12:54
lk
A mezitim jsi do telefonu nacpal x aplikaci, podivej se pres taskmana co ti bezi na pozadi, postupne…
borsuk 07.09.2010 13:49
borsuk
říkám, že se mi to zdá. 1. Ty teda myslíš, že ať je velikost alokační jednotky jakákoli (32Kb nebo… poslední
lk 08.09.2010 10:02
lk

No, úplně popravdě, karta už byla ve founu používaná, nová byla naformátovaná a fungovala, ale špatně jsem odpojil od kabelu:.( , a foun kartu nenašel.

Tak jsem jí naformátoval ve W7 s "výchozí velikostí alokace" a zdá se mi, že kopírování na kartu zpomalilo, i vše z karty se načítá pomaleji.

Tak přemýšlím, jestli ta velikost alokační jednotky nemá nějaká větší pro takovéhle velké karty.

A mezitim jsi do telefonu nacpal x aplikaci, podivej se pres taskmana co ti bezi na pozadi, postupne vypinej jednotlive procesy a snaz se vypozorovat ktere jakoby brzdi system, nejak se mi nezda ze by format karty mel vliv na prenosovou rychlost, pro jistotu ti ale nic nebrani kartu znova formatovat v telefonu.

říkám, že se mi to zdá.

1. Ty teda myslíš, že ať je velikost alokační jednotky jakákoli (32Kb nebo 4096Kb), že to nezmění rychlost přístupu k datům? Proč by se teda ta velikost dala při formátování volit, na co je to tedy dobré?

2. Co myslíš taskmanem a jednotlivými procesy, mám ten telefon krátce a dokonale se v tom neorientuju - umím jen dlouze podržet domeček, a tam jsou spuštěné aplikace, ale kde vidíš "procesy", to nevím..

3. včera mi dokonce začala zlobit i navigace, třeba mě to ukazovalo, že jsem asi 50 metrů vedle silnice, než po které jsem ve skutečnosti jel, a takhle jsem jel (jakoby vedle) asi 10km !
Mezitím to pořád periodicky řvalo, že se ztratil signál GPS !
(verze 3.03 - nejnovější)
Večer navigace zase fungovala normálně, tak nevím, možná že odchází železo, kdo ví..

4. nevěděl bys o nějakém přehrávači muziky, který umí do play listu dát celé adresáře(složky), přešel jsem z pohodového SE K750i a ten vestavěný nokiácký mě irituje!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru