Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia Lumia 610 - máte ho někdo a jak jste spokojeni?

Ahojky, chtěla bych tento mobil koupit jako dárek - překvapení (ted má Nokia 5230). Chtěla bych se zeptat, jestli ho tady někdo má a jak jste s ním spokojeni. Četla jsem, že se tam nedá dát mp3 jako vyzvánění - je to pravda?? Přijde mi to jako kravina
Ještě uvažuji nad Sony Xperia Tipo, ale Nokia má lepší foťák a i ledku k focení (a o to novému majiteli jde) - má ta ledka při focení vůbec nějaký efekt?
Já osobně mám nokia 500 - a až na jeden detail (občas se sekne při ukončení hovoru) jsem s ním spokojena - kolegyně má ten stejný a také se jí seká, ovšem na reklamaci s tím nepochodila, tak nechci, aby se s tím obdarovaný musel otravovat, jinak bych brala tu 500

Nejsi tu nováček, nadpis by mohl být výstižnější, ne?
Změna předmětu, původně: Nokia Lumia 610 (host)

Předmět Autor Datum
omluva za ten nadpis - dnes mi to moc nepálí :-/
daneva 13.11.2012 17:34
daneva
Nez se pustite do Windows Phone, doporucuji prostudovat zde navod, kompletni seznameni se vsim, krok…
borsuk 13.11.2012 19:36
borsuk
díky moc za reakci. To že Windows Phone je odlišný od Belle očekávám, ale zajímalo by mě, jestli nen…
daneva 13.11.2012 19:45
daneva
WP na Lumii 610 je svizny, bez lagu, samotny system obecne je jednoduchy a praci s nim zvladne i tec… poslední
borsuk 13.11.2012 20:15
borsuk

Nez se pustite do Windows Phone, doporucuji prostudovat zde navod, kompletni seznameni se vsim, krok za krokem. Nastavit vlastni vyzvaneni v mp3 je mozne, navodu na internetu je dost, lze to take jednoduse pomoci aplikace z marketplace. Co se tyce LED prisvetleni, pomaha hlavne ve spatnych svetelnych podminkach, zazraky od toho necekejte, jako vubec od fotaku v one Lumii. Windows Phone je zcela odlisny system nez Belle na Nokii 500.

díky moc za reakci. To že Windows Phone je odlišný od Belle očekávám, ale zajímalo by mě, jestli není moc složité si na něj zvyknout - majitel není zrovna počítačový čertík ani systémový nadšenec - prostě standardní uživatel, co chce volat, psát, fotit. Na net z mobilu nechodí.
U té Nokie 5230 mu vadí pomalejší reakce - podle videí mi přijde, že ta 610 by mohla být v reakcích ok - je to tak?

WP na Lumii 610 je svizny, bez lagu, samotny system obecne je jednoduchy a praci s nim zvladne i technicky nezdatny jedinec. Lumia 610 ma ale kvuli male pameti RAM jista omezeni co se tyce aplikaci z marketplace, doporucil bych radeji Lumii 710, pripadne vyckat na prodej Lumii s WP8, ty ale budou cenove jinde.

Edit: Kompletni specifikace Lumie 610, vc. komentovaneho videa a recenze je zde
Jeste dodam ze vnitrni pamet obou telefonu ( 610 i 710 ) je jen 8GB, z toho k dispozici u noveho telefonu je neco malo pres 5GB, neni mozne ji dale rozsirit pametovymi kartami, to muze byt pro nekoho omezujici faktor.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru