Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Norton 360 licence

Dobrý den, mám dotaz, Zajímalo by mě jedna věc. Koupil jsem si Norton 360 pro 1 uživatele 3 licence. a jak získám tu použitou licenci zpět, když si třeba vyměním hdd a ta licence má samozřejmě ještě platnost. musím to napřed ze starého hdd odinstalovat, nebo tak něco? Předem děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
To bude určitě/možná :-D v licenčních podmínkách v dokumentaci. Myslím, že je důležité, na kolika PC…
nononot 19.04.2012 08:54
nononot
Norton si to tusim nejak hlida (nejakym klicem z konfigurace tvyho HW). Tzn. necha te nainstalovat n…
Radek 19.04.2012 10:02
Radek
Jsem prostě škudlil a ty peníze bych dal do něčeho, co zadarmo mít nemůžu- větší harddisk, nový rout… poslední
nononot 19.04.2012 11:13
nononot

To bude určitě/možná :-D v licenčních podmínkách v dokumentaci. Myslím, že je důležité, na kolika PC program běží a ne, na jakých harddiscích leží...
Nechápu, proč kupovat Norton 360, když je tolik výborných antivirů legálně zdarma...

Norton si to tusim nejak hlida (nejakym klicem z konfigurace tvyho HW). Tzn. necha te nainstalovat nekolikrat, treba i vickrat, pokud to prezenes, tak te odpoji a pres podporu to muzes zase znovuobnovit. V poslednich verzich maji moznost NASTAVIT NA JINY POCITAC, takze by to melo jit bez nejakych problemu presunout. Ale nepochopim, proc se neptas primo u Nortona, ale tady.

A k tomuto co dodat...?

Nechápu, proč kupovat Norton 360, když je tolik výborných antivirů legálně zdarma...

Treba proto, ze 360 neni jen AV, ale celej balik a treba chce celej balik a nechce jen AV zdarma, i takovi lide jsou a divim se, ze mu nebyla dana hujerska rada, ze AV je na nic, ze tady vsichni jedou bez nej a problemy nemaji...
Norton 360 neni na dnesnich pocitacich ani citit, krom teda tech, co stoji se stopkama u pc a meri, jestli se pruzkumnik nebo jiny program otevrel za 0,02 a ne za 0,01. Takze ja zas treba nechapu, ze nekdo nechape, ze nekdo chce nebo pouziva neco jiny, nez zdejsi.

Jsem prostě škudlil a ty peníze bych dal do něčeho, co zadarmo mít nemůžu- větší harddisk, nový router... Komplexní ochrana počítače- no, dejme tomu. Jenže čím je něco větší a složitější, tak to běžného uživatele víc mate a hůř se to spravuje..
Takže antivir nikomu nevymlouvám. Na svém PC antivir skutečně nemám..nemám ani Windows.
Norton 360 neznám, třeba je lepší, než antiviry, u kterých pak uživatelé píší: " Něco mi našel, dala jsem to do truhly/smazala a po restartu to našel znovu..."

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru