Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook - Nejde spustit/Reklamace

Zdravim , nedavno nam doma odesel lenovo s205... hned po startu po par sekundach vypnul... dali jsme ho na reklamaci a vratili to s tim ze se tim nebudou zabyvat protoze byl notebook vytopeny (pravda je takova ze mamka do nej dysi ulila trosku vina ale hned ho otocila, vypla, vysusila a nekolik mesicu fungoval normalne az do ted)... a ze je v nem oxidace. Jako navrh ji dali 14 000kc za vymenu zakladky(Notes stal 7000 novy takze blbost proste). Tak jsem ho rozebral a zadnou oxidaci nenasel tak nvm... Co byste mi doporucili? V cem by mohla byt chyba, na co kouknout co vymenit, nebo ma cenu s nema popripade prit ze to neni zpusobeno davnym politim s tim ze zadnou oxidaci sem nenasel (ktera tam vazne neni)??

(ono napr ja mam ten samy notas a pritelkyni se ho podarilo 2x vytopit v oblasti klavesnice, otoceno, vysuseno, zadny problem , jede dal, jenze to uz je jiny pripad :D)

Předmět Autor Datum
najprv skusaj ram modul po jednom, vyskusat s jednym modulom vsetky RAM sloty, odpojit PCIe wifi kar…
MM.. 02.07.2013 19:41
MM..
No, stává se, že se oxidace projeví později, ale myslím si že je to nepravděpodobné, zkus se řídit r… poslední
albru123 02.07.2013 20:08
albru123

najprv skusaj ram modul po jednom, vyskusat s jednym modulom vsetky RAM sloty, odpojit PCIe wifi kartu. bez baterky. Ked to nenabehne ani tak ani so ziadnou konfiguraciou RAM modulov tak je to elektricky vadne za co mohlo aj to poliatie, ale nemuselo. To sa neda dokazat ani vyvratit. oxidaciu neviem kde nasli oni to tam snad hladaju mikroskopom aby mohli cloveka odbit, typicky cinsky pristup, co narobis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru