Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook Extensa 5430 - BlackWindow

Zdravím,

mám notebook (viz. nadpis), při zapnutí se rozsvítí kontrolky, ale černá obrazovka, nic se na obrazovce neukáže, ani POST, nic :(. Poradíte někdo, čím by to mohlo být ? Prostě normálně jsem ho vypnul a druhý den tohle :( .

Díky ;)

Předmět Autor Datum
Mohlo by to byt tym ze je vadny. Zavadu je nutne hladat rukami a hlavou (napr. najprv odpojit vsetko…
MM.. 20.02.2013 17:32
MM..
Ze začátku je slyšet "šverkání disku" a pak ticho, jen se zvýší otáčky ventilátoru, odpojil jsem vše…
Bayerus 20.02.2013 17:36
Bayerus
Žeby vadná deska ? Dá se to doma nějak "prubnout" ?
Bayerus 20.02.2013 17:51
Bayerus
neda. treba skusit odpojit aj wifi kartu. Piskat to nebude ptz notebooky nemaju speaker, skusil by s…
MM.. 20.02.2013 18:16
MM..
oká díky, odvezu to do servisu, aby mi řekli cenu, do 3000Kč, to obětuju :) poslední
Bayerus 20.02.2013 18:55
Bayerus

Mohlo by to byt tym ze je vadny. Zavadu je nutne hladat rukami a hlavou (napr. najprv odpojit vsetko nepotrebne a sledovat ci vidis aktivitu disku alebo pocujes znelku, vybrat baterku aj nabijacku na chvilu a potom to skusit len na nabijacke, skusat RAM moduly po jednom ak ich tam je viac, apod. Ked nic nepomoze je nutne to riesit v servise ptz pravdepodobne v haji doska, mimo zaruky sa to financne zvycajne neoplati)

Ze začátku je slyšet "šverkání disku" a pak ticho, jen se zvýší otáčky ventilátoru, odpojil jsem všechno, vyndal jsem baterku, připojil Only do sítě 230V, nic se nestalo, připojil jsem NTB přes VGA do TV, nic pořád černo, vyndal jsem RAM, vyndal jsem HardDisk a ani to nepíská ten NTB, že tam nejsou RAM, prostě nic, jenom hučí větrák, ale nic není vidět.

neda. treba skusit odpojit aj wifi kartu. Piskat to nebude ptz notebooky nemaju speaker, skusil by som inu RAM si pozicat na test, inac sa s tym neda robit takmer nic (ja kedze poznam zhlavy priblizne schemy tych kramov by som nieco meral, ale je to zvycajne zbytocne ak je napr. problem v BGA studenaku tak to je nutne prepajkovat specialnymi zariadeniami alebo vyhodit).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru