Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook Lenovo Ideapad G560

Dobrý den, necelé tři měsíce vlastním výše uvedený notebook.Asi před týdnem se sám
vypnul a už nešel zapnout (ani po vyjmutí baterie a na zdroj jak mi radili na zák.centru). Po dohodě se Zák.centrem Lenovo jsem jim ho poslal a dnes mi ho vrátili zpět se zprávou, že při diagnostice nic nezjistili a nebyli schopni lokalizovat nebo zopakovat chybu.Notebook jsem o půl páté zapnul a po 2 a půl hodině se opět vypnul a nejde zapnout.
Nemáte prosím nškdo tušení co by mohlo problém způsobovat nebo jak postupovat s fy.Lenovo, když se to bude i po případných dalších diagnostikách opakovat ?
Předem děkuji za rady a pomoc.

Předmět Autor Datum
Nechaj to vychladnut a skus zapnut. Ked to potom zapnut pojde, tak to reaguje na teplotu tak im to t…
MM.. 21.10.2010 21:03
MM..
Reklamovat. poslední
karel 21.10.2010 21:04
karel

Nechaj to vychladnut a skus zapnut. Ked to potom zapnut pojde, tak to reaguje na teplotu tak im to treba zas poslat s poznamkou ze to musi byt zapnute 3hodiny (alebo napis im co s tym tie 3hodiny robis, hras nejaku hru?) a az potom sa to vypne apod., nech vedia jak tu zavadu maju reprodukovat (im tiez ide na nervy ked im dojde notebook ktory udajne nejde zapnut a oni ho zapnu a ide, a nemaju dalsie informacie, tak co si maju myslet o tom, si pomyslia ze zakaznik nevedel zmacknut cudlik a poslu to nazad :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru