Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook do 15000 CZK (s DPH)

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Chtěl bych si teď koupit notebook na vysokou školu a bohužel se mezi těmi všemi nabídkami nemůžu rozhodnout. Měl by mít 15" displej, jelikož jsem kluk, tak přece jen si ještě pořád rád zahraji nějaké hry (i ty trochu náročnější na výkon), takže bych chtěl, aby byl výkonný a samozřejmě, aby mi po hodině psaní poznámek na přednáškách neřekl "good night". Také nevím, kterou značku si vybrat (samozřejmě bych nechtěl takové pochybné jako je třeba Fujitsu). Navíc, co jsem slyšel, tak ani HP, jelikož co člověk, to stížnost na HP, jsou kazové a nepotřebuji mít počítač každou chvíli v opravně. Už jsem se díval na jeden, který mě dost zaujal http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=7924 3 , ale zmátla mě ta cena. Na to, že je tak výkonný, tak stojí dost málo. Není to třeba dáno kvalitou MSI notebooků? Děkuji předem moc za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Fujitsu - na ten blabol jsi prisel jako jak - tobe nelze radit - kup si ten msi a na prednasce si ho…
bobikk 30.07.2011 16:07
bobikk
jelikož co člověk, to stížnost na HP, jsou kazové .. nesmysl samozřejmě bych nechtěl takové pochyb…
ajavar 30.07.2011 16:13
ajavar
MSI jsou všeobecně levnější než ostatní. Osobní zkušenost nemám, ale docela bych se ho bál... Osobně…
Rudlan 30.07.2011 16:33
Rudlan
Netuším, co myslíš tím "i ty trochu náročnější na výkon" (zmiň i ony náročné tituly). Také by nebylo… poslední
VN 30.07.2011 17:29
VN

jelikož co člověk, to stížnost na HP, jsou kazové ..

nesmysl

samozřejmě bych nechtěl takové pochybné jako je třeba Fujitsu

a vybral jsi MSI...to je teda trefa

Do tvé cenové relace nemůžeš očekávat žádné herní dělo ani náhodou,a co se týče kvality zpracování,tak bych doporučil právě HP řady ProBook,např tento.

Netuším, co myslíš tím "i ty trochu náročnější na výkon" (zmiň i ony náročné tituly). Také by nebylo od věci napsat, jak bude krom toho "hraní na VŠ" a psaní poznámek notebook ponejvíc využíván. Buď raději konkrétnější (pokud to jde).

Ad ono MSI - z čeho usuzuješ jeho velkou výkonnost? Zrovna na "náročnější" hry je v podstatě nevýkonný. V tomto směru jsou levnější, výkonnější (např. TravelMate 5742 s GT 540M, Core i3) i praktičtější.

Ad HP - jedna paní povídala... Jak už padlo, nesmysl (zrovna HP má v současné době nemálo modelů ve střední a vyšší business třídě - zvláště vybrané ProBooky B a Elitebooky - které patří v rámci zaměření, konkurence a nabídky k tomu nejlepšímu/nejsolidnějšímu co seženeš).

P. S.: Jako kompromis v této ceně by mohl být zajímavý ThinkPad E520 s "přepínatelnou" grafikou HD 6630M a matným displayem, nebo jeho menší varianta E420 téže konfigurace (ten je pak ve 14" uhlopříčce praktičtější i na nějaké to sem tam přenášení).

http://lenovoshop.cz/thinkpad-edge-e520-i3-2310m-4 gb-500gb-7200-15-6-hd-matny-radeon-dvd-rw-win7hp64 bit-1143-5wg-cerny_d544302.html

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=9007 2

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru