Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook do 20000kč na vysokou školu, anebo All in One + levný Netbook dohromady za stejnou cenu

Dobrý den.

Musím se rozhodnout, zda koupit notebook za 20000 maximálně a mít ho na všechno, anebo koupit na kolej All in One PC za 12-15 tisíc a k tomu nějaký levný netbook, který budu mít jen na učení na katedře (textový editor, internet, skype). Ten All in One potřebuju především na "pohodlné" programování (takže maximální rozlišení) a potřebuju, abych na něm rozjel hru "Dota 2".
Díval jsem se na Netbooky a All in One PC na internetu a musím říct, že se do těch 20000kč (dokonce i s minimálními požadavky) vejdu těžko. Jediný All in One do těch 15000, který by mi vyhovoval, je Lenovo IdeaCentre C340 (ale docela dobrý na můj vzhled). Netbook do těch 6-7 tisíc jsem sehnal pouze tenhle Lenovo IdeaPad S100 (u obou těchto soustav jsem rovnou při vyhledávání vyřadil firmy Acer ASUS a Packard Bell).
Přemýšlím, jestli opravdu by nebylo lepší si koupit notebook s 15.6 palcovým displejem a rozlišením 1366x768, který bych měl na všechno (hlavně to programování, pro které je prý lepší co největší rozlišení, a aby to rozjelo Dotu 2 - stačí na low quality). Optimální pro sebe jsem našel tyto 2 varianty (optimální ve smyslu co se týče parametrů CPU RAM atd) Lenovo IdeaPad Z500, anebo o 2000 levnější, ale horší na hraní Samsung ATIV Book 270E.
Jde o to, že All in One + Netbook je pohodlnější varianta. All in One mám furt na koleji a s sebou tahám jen malý Netbook o který se ani nebojím, že mi někdo ukradne. Ten notebook je těžší, takže pořád ho tahat s sebou, navíc každý den připojovat a odpojovat myš a větší riziko, že mi ho někdo ukradne.

Rád bych slyšel vaše názory, co byste mi doporučili a co by podle vás bylo lepší. Předem děkují za vaše odpovědi.

Předmět Autor Datum
Teoreticky by to šlo vyřešit i tak, že bys měl nějakej 13 palcovej ultrabook - něco typu http://www.… poslední
marekdrtic 22.08.2013 10:04
marekdrtic

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru