Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook gateway ML6227z

Ahoj, v biosu mam moznost vybrat win a hned prvni moznost je winxp/vista. Vista tady byla predinstalovana a ta taky slapala, ale jelikoz jsem ztratil cd-key, tak mi je orig win na nic a chtel jsem tam supnout xpčko, ale kdyz vlozim do cd mechaniky cd, a spusti se mi bootovani, tak mi napise ze nenalezl hard disk. zkousel jsem i jiny disk, ale nevim proc, nechce je najit...diky moc za radu
p.s.: win 7 v moznostech nemam, tak tam asi nepujde a zkouset win98 se mi nejak nechce :D

Předmět Autor Datum
v biosu mam moznost vybrat win jak presne je ta polozka nazvana? Vybral si tam teda XP a zvolil ulo…
MM.. 06.07.2010 01:47
MM..
ahoj, zacina to u win 95 a ide to hore k najnovsim a posledne je win vista + win xp a je to aj predn…
Giorginko 06.07.2010 01:59
Giorginko
precitaj si este raz co som pisal. prvu vec si nezodpovedal (chcel som vediet jak je ta polozka nazv… poslední
MM.. 06.07.2010 02:02
MM..

v biosu mam moznost vybrat win

jak presne je ta polozka nazvana? Vybral si tam teda XP a zvolil ulozit (save & exit)?

tak mi napise ze nenalezl hard disk

toho je plny internet, google, a aj poradna. V BIOSe si nastav SATA mode na IDE (resp. ne AHCI, ne RAID, AHCI disabled).
Ked sa to v BIOSe neda tak budes muset dat instalatoru na diskete ovladac SATA radica (alebo ho integrovat do instalacky), je urcite na webe vyrobcu notebooku.

P.S> na 99,9% tam pojde aj Win7. V BIOSe mozes pren nastavit Vista.

ahoj, zacina to u win 95 a ide to hore k najnovsim a posledne je win vista + win xp a je to aj prednastavene a davam ulozit/exit, ale ked prebehne z cd scan komponentov, tak mi da moznost pokracovat, opravit, exit a ked dam pokracovat (alebo F2, neviem co je tam presne), tak mi napise, ze neni hard disk v pc a da mi moznost F3 na exit a tak konciiim :(

precitaj si este raz co som pisal. prvu vec si nezodpovedal (chcel som vediet jak je ta polozka nazvana, nieco je urcite nalavo od toho napisane, ale kasli na to, to je nepodstatne nastav tam WinXP)
a tu druhu vec co som pisal - V BIOSe si nastav SATA mode na IDE (resp. ne AHCI, ne RAID, AHCI disabled) to je to co potrebujes nastavit, si neurobil :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru