Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook mi nenajde grafickou kartu.

Zdravím,
mám takový problém. Vlastním notebook ASUS N56VM a nějak se mu nedaří najít grafickou kartu. Mám tam nVIDIA GEFORCE GT 630m.2GB, ale žádná hra mi ji nedokáže nalézt, nalezne jen integrovanou grafiku INTEL HD GRAPHIC 4000. Přitm mi ji ale GPU-Z nalezne. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Zkoušel jsem stáhnout i nejnovější ovladače, ale bez výsledně. I přes to, že mi to GPU-Z najde, tak mi ji nenajdou ani originálně nainstalované hry. Kamarád říkal, že to je možná tím, že některé hry nejsou na noťasy, ale na stolní PC, což mi přijde jako kravina. Za každý postřeh budu rád. :)

Předmět Autor Datum
Ty nejnovější ovladače jsi doufám stáhl z webu výrobce notebooku, protože ten si ovladače grafiky up…
Hanyse.k 13.04.2014 11:13
Hanyse.k
Jojo, ovladače jsem stáhl od ASUSu. Dokonce jsem jim i psal, čím by to mohlo být a oni mi poslali od…
Muffík 13.04.2014 12:12
Muffík
Mas nainstalene obe ovladace grafik z webu vyrobcu notebooku? V spravci zariadeni su obe grafiky? V…
MM.. 13.04.2014 12:23
MM..
Hry ti nemaju nic nalezt, hry nic nehladaju. Niekde vpravo dole mas nejake programy od vyrobcu ktore… poslední
MM.. 13.04.2014 12:25
MM..

Ty nejnovější ovladače jsi doufám stáhl z webu výrobce notebooku, protože ten si ovladače grafiky upravuje. Pokud jsi je stáhl ze stránek Nvidia, tak nemusí pracovat korektně. A kamarád má taky pravdu, většina her nepodporuje notebooky, druhá věc je, že většina her i přesto lze na notebooku spustit.

Jojo, ovladače jsem stáhl od ASUSu. Dokonce jsem jim i psal, čím by to mohlo být a oni mi poslali odkaz, kde si mám ovladače stáhnout. Zajímavé ale je, že mi tu grafickou kartu nenajde ani správce zařízení. Takže možná bude nějaká chybička v té kartě. Třeba je špatně zapojená. Už jednou jsem měl notebook v opravně na výměnu základní desky, tak ji možná špatně zapojili. :)

Hry ti nemaju nic nalezt, hry nic nehladaju. Niekde vpravo dole mas nejake programy od vyrobcu ktore by mali povolovat prepinanie grafik. Si to skontroluj ci to nemas zakazane, alebo ci nemas nahodou v nastaveni energie nastavene silne setrenie energie, apod

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru