Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook nelze vypnout

Dobrý den, mám hp ProBook 4310s a mám problém, už asi dva měsíce mi nejde vypnout a musím ho vypínat zapínacím tlačítkem..když dám vypnout přes start, tak mi začne nabíhat vypínání, ale to tam taky zůstane a nevypne se, popř. se před vypnutím objeví že běží task host windows..neinstalují se mi už i nějaké aktualizace, co se mi dřív instalovaly sami a obnovení systému taky nejde..když dám prohledat antivirem, nic mi nenajde..nenapadá vás někoho něco?

Dávala jsem program task host windows do googlu a našlo mi to, že se mam podívat do Tento počítač/správa počítače/správa událostí/ a našlo mi to 40 kritických událostí u "kernel-power" a časy odpovídaly časům, kdy jsem zkoušela pc vypnout..

díky moc za radu...:)

Předmět Autor Datum
v nouzovem rezimu vypnuti funguje normalne ?
Alfonz.SPO 06.02.2013 18:23
Alfonz.SPO
ideální by bylo pozabíjet všechny updatovače, fízlovací softy, viry a rootkity = všechno co leze na…
lední brtník 06.02.2013 20:00
lední brtník
No budete se asi smát ale mě to opravdu rozesmálo měla jsem ten samí problém už mě to štvalo k sakru…
Hanulik 01.06.2013 11:45
Hanulik
Děkujeme za tučný příspěvek. Malé doporučení: nikdy nepiš knihu. poslední
mif 01.06.2013 11:50
mif

No budete se asi smát ale mě to opravdu rozesmálo měla jsem ten samí problém už mě to štvalo k sakru co stím notasem je? Tak jsem podle některých rad prohledala programy co jsem nainstalovala jako posledni v te dobe co mi to zacalo blbnou a kému překvapení a užasu ten program kterej mi dělal bordel na mém notasu HP byl 7-zip.Nevím jak je to možné ale je to tak dávám to sem protože i tahle bl.bost muže někomu pomoc třeba ;)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru