Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook po zapnutí z r. spánku nezapl monitor(nereguje)

Zdravím, mám takový problém, dnes jsem si ráno zapl notebook (z režimu spánku), ale po zapnutí se rozsvítí (tlačítka) avšak monitor zůstal vypnutý. Nereaguje na nic, takže nejspíš ani nenajel do systému. Tlačítko na zapnutí je nastavené tak že notebook tzn. na tvrdo se vypne až při držení, při zmáčknutí však nic nedělá. Avšak teď když se rozvítí se při pouhém zmáčknutí ihned vypne, takže si myslím že systém ani nenabíhá. Ikdyž jsem nechal notebook delší dobu zapnutý nic se neděje. Vyndal jsem baterku a vrátil jsem baterku, odpojil, resp. zapojil napájení ale opět nic. Nevíte co s tím? Notebook Acer 5920G, W. Vista, zakoupen prosinec, rok 2007, tudíž bez záruky. Děkuji za jakejkoliv nápad. Doufám že se není zapovězen :( P.H.

Předmět Autor Datum
A při probouzení z hibernace "šrotí" disk (načítání hiberfil)? Jestli ne, je buď soubor porušen, neb…
mif 08.10.2010 08:44
mif
Diplej je zapnutý, alespon jsem ho nevypínal. Když ho zapnu nejspíš se hadr rozjel protože začne "šr…
Paul_Hippo 08.10.2010 09:00
Paul_Hippo
Tipuju to na nějaký vážnější problém (neodvažuju se hádat). Radím servis. Můžeš k tomu krámu připoji…
mif 08.10.2010 09:06
mif
napadlo mě to taky, zapojil jsem. Bez výsledku :(
Paul_Hippo 08.10.2010 09:21
Paul_Hippo
http://www.techtext.net/cs/cable-and-satellite-tv/ vista-black-screen-of-death-ksod-fix.html poslední
dj. 08.10.2010 11:53
dj.

A při probouzení z hibernace "šrotí" disk (načítání hiberfil)? Jestli ne, je buď soubor porušen, nebo je něco zhnilého v HW stroje. Zkus podržet spouštěcí tlačítko poněkud déle (5 - 10s), mělo by to vyvolat HW reset a standardní spuštění systému. BTW: nemáš jenom vypnutý displej (klávesa FN + nějaké "efko" s ikonkou monitoru)?

Diplej je zapnutý, alespon jsem ho nevypínal. Když ho zapnu nejspíš se hadr rozjel protože začne "šrotit". Tlačítko jsem podržel už předtím a tím se vypl. Po zapnutí ovšem problém trvá. Navíc podle mě ani nenačítá systém protože při pouhém zmáčknutí tlačítka zapínání se ihned vypne (resp. uloží do spánku) což v systému neudělá protože to mám nastavené tak aby se při zmáčknutí nevypínal... nevím, možná grafika nebo monitor? :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru