Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový mobil pomoc

Dobrý den,potřeboval bych poradit od odborníku na tomhle serveru s výběrem nového telefonu.S cenou telefonu bych se chtěl vejít do 12 500kč chci prostě všestranný mobil takový pro mě vysněný nikdy sem tak drahý telefon nevybíral.Už delší dobu jsem projížděl různé e-shopy a vybíral telefon.V dnešní době už se pomalu vyrábějí jen dotykový jenže telefony do 5 000kč většinou mají tak malý displej že psát sms nebo projíždět internet je hrozně nepraktické a zachvíly by mě omrzel a proto si chci vybrat už pořádný mobil zase na pár let.Mám pár kandidátu jako např., hodně se mi zalíbil HTC Sensation se svým zpracováním,rychlostí,dotaženým systémem dále taky např. LG P990 x2 jenže na něj slyším plno stížností jako sekající systém nekvalitní zpracování ale zase je dobrá cena a ještě se mi líbí úplná novinka LG P920 optimus 3D co jsem četl tak systém se vylepšil ta konstrukce je podobná ale zajímá mě to 3D jestli to má vůbec nějaký využití nebo raději jít do toho HTC.Děkuji za odpověď

Předmět Autor Datum
Osobně bych si od LG mobil nikdy nekoupil (asi komplex z dob minulých), SGS II je bohužel za tvým fi…
Nigfire 14.08.2011 11:55
Nigfire
Já mám s toho LG taky strach proto jsem píšu já nechci dát za mobil 12 000 abych ho měl pořád v serv…
TruckerOli 14.08.2011 12:02
TruckerOli
V podstatě tvoje požadavky splňuje většina telefonů nad 8 tisíc, pokud ti nevadí řekněme trochu nudn…
Nigfire 14.08.2011 12:51
Nigfire
Nudný design HTC je spíš subjektivní pohled. Mně teda přijde naprost nudný a ohavný vzhled Galaxy, p…
shark.jd 14.08.2011 13:00
shark.jd
Prohlížel jsem si celou nabídku HTC ale jak píšete ten displej je malý.Zkoušel jsem si mobily přímo…
TruckerOli 14.08.2011 13:27
TruckerOli
Sensation se mí líbí i vzhledem nepříde mi nudný mě se líbí i ten tvar krásně padne do ruky když jse…
TruckerOli 14.08.2011 13:18
TruckerOli
Další možností by bylo někde sehnat Desire HD. Je to super telefon, jenom mám špatnou zkušenost s GP…
shark.jd 14.08.2011 15:56
shark.jd
Desire HD se sehnat ale je jen o 1000kč levnější takže to už si raději koupim to sensation.
TruckerOli 14.08.2011 17:50
TruckerOli
Já bych ti poradil HTC Incredible S, protože výdrž na baterii má mnohem lepší než HTC Sensation nebo…
honziczek 14.08.2011 18:25
honziczek
HTC Icredible nevypadá špatně ale jeho výdrž není o moc delší než u sensation.Když na něm nic neděla…
TruckerOli 14.08.2011 19:17
TruckerOli
Jasně, je to tvoje volba. Jenom že jsem slyšel na Sensation veliké zklamání. Máš pravdu že Windows M…
honziczek 14.08.2011 19:31
honziczek
Tak to se omlouvám za to že jsem si spletl označení windowsu ale ta podpora je docela důležitá a neb… poslední
TruckerOli 14.08.2011 20:09
TruckerOli

Já mám s toho LG taky strach proto jsem píšu já nechci dát za mobil 12 000 abych ho měl pořád v servisu chci aby sloužil to HTC jak jsem psal se mi doopravdy líbí a SGS II to už je drahý a vlastně nenabízí nic co htc nemá.Na dvoujádru ani tak netrvám jen chci mít svižný mobil který zvládne hravě internet někdy nějakou 3D hru

V podstatě tvoje požadavky splňuje většina telefonů nad 8 tisíc, pokud ti nevadí řekněme trochu nudný design HTC Sensation tak neuděláš chybu. Jen se tě dovolím upozornit že display Sensationu je qHD (540 × 960 px) a je možné, že ti zatím budou dělat některé aplikace problémy protože zatím je standardem WVGA(800 x 480 px).

Nudný design HTC je spíš subjektivní pohled. Mně teda přijde naprost nudný a ohavný vzhled Galaxy, protože to je okopčenej ajfoun.

Jinak tazatel by podle mě neudělal chybu ani s levnějšími modely od HTC, například nějaký Desire. Je ale potřeba počítat s tím, že displej je menší. Úhlopřička 4.3" je prostě úžasná a skvěle se s telefonem pracuje (vlastním na HD2). Se Sensation rozhodně chybu neudělá.

Sensation se mí líbí i vzhledem nepříde mi nudný mě se líbí i ten tvar krásně padne do ruky když jsem si ho zkoušel to Samsung je hranatý špatně se mi drží.To rozlišení by mohlo být problémem ale myslim že ty aplikace budou na HTC optimalizovaný to ještě prozkoumám do detailu díky za upozornění.

Já bych ti poradil HTC Incredible S, protože výdrž na baterii má mnohem lepší než HTC Sensation nebo SGS2. Je pravda že nemá dvoujádrový procesor nebo 3D display, nadruhou stranu nezamrzá (dvoujádra) a neničí oči (jako 3d Dosplay).
No a aby jsem nebyl jen u Androidu, co například Samsung Omnia 7 s WP7? Vyděl jsem na vlastní oči užasný display a reakce které se vyrovnají Apple iphone.
Projeď nějaké recenze na www.mobilmania.cz a uvidíš. (Sensation bych opravdu nedoporučoval)

HTC Icredible nevypadá špatně ale jeho výdrž není o moc delší než u sensation.Když na něm nic nedělají jen běžné věci tak vydrží 2dny a sensation zhruba 1,5dne takže takový rozdíl to není.Dívat se u tak velkých a výkonných mobilu jen na spotřebu a výdrž nejde je jasný že si HW vezme dost a pokud chci prostě mít výkonný mobil tak hold bude muset být každý den na nabíječce ale kvůli tomu si nevezmu horší mobil.
V dnešní době zvolit něco jiného než android podle mě nemá cenu na Windows není moc aplikací je to podle mě takový skoro mrtvý systém.
Mobilmanii projíždím skoro každý den a podle recenzí HTC Sensation není špatný jen ta výdrž ale konkurenti na to nejsou o moc lépe takže do něj asi pudu.

Jasně, je to tvoje volba. Jenom že jsem slyšel na Sensation veliké zklamání. Máš pravdu že Windows Mobile je mrtvý systém :-D mám tu čest s ním trpět každý den, ale nepleť si to s Windows Phone 7! WP7 je od základu nový OS. Pokud čteš mobilmanii, určitě výš že je to rozvíjející se nový operační systém na kterém si dal microsoft opravdu záležet. Bohužel má menší podporu v ČR, to se ale s novou aktualizací má změnit a už teď na WP7 jsou první české aplikace :-D

Tak to se omlouvám za to že jsem si spletl označení windowsu ale ta podpora je docela důležitá a nebudu zbytečně čekat než se to změní když tu máme android který není vůbec špatný.
Sensation zklamání jestli to někdo napsal v recenzi tak to prosím pošli nebo řekni co je na něm zklamání konkrétně já jsem is četl recenzi na mobilmanii a žádný velký problém tak nevidim

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru